Metro-portal.hr

objavljeno 12.05.2011. 00:22:07
PARTIJANA

Vikend u Sirupu

Odbacite sve predrasude i zaboravite na osude, vrijeme je da se utopite u zvuku

Fotografija vijesti

Vikend tradicionalno počinje u četvrtak, live nastupom Radijatora, petak ima promo night a subota je rezervirana za predstavljanje labela.

četvrtak, 12.05.2011.

SIRUP LIVE w/Radijator

Ovog četvrtka još jedna edicija LIVE-a, a s nama je bend Radijator i to u punom sastavu:

Željka Veverec (Mangroove, At Ease Quartet), Andrej Jakuš (The Bambi Molesters, Mangroove...), Tonic Electronic (Mangroove, Less Than a Minute, Beat Busters, Punk Data...) & Jan Frensin

Upad je 25 kn ili 40 kn sa BEAT BUSTERS ˝Less then a Minute˝Remixes CD

Happy hours 22-00h

petak, 13.05.2011.

SICKO DISKO EXIT promo party & OH TIGER upstairs

Zamislite mjesto gdje se spaja nespojivo, gdje su svi jednostavno okay, gdje nema loših vibracija, gdje je zezanje na prvom mjestu i gdje se ne ide kući prije fajrunta...
Mjesto je to gdje house susreće disco, gdje electro po ramenu tapša indie, a iz prikrajka kojiput vreba i breakbeat. Mjesto je to gdje house susreće disco, gdje electro po ramenu tapša indie, a iz prikrajka kojiput vreba i breakbeat. To je Sicko Disko.

Novine čitajte samo između redaka i razmišljajte o suncu te odbacite sve predrasude i zaboravite na osude, vrijeme je da se utopite u zvuku.Vaše valne duljine gađat će zagrebački dečko Jan Frensin sa specijalno za ovu prigodu nu disco setom, dok nam iz Slovenije, a ne radi se o Slovencima već o Portugalcu i Venezuelancu, dolazi dvojac Analogue Klash koji je zadužen za malo žešće, ali vrlo plesne zvukove. Tulum će po običaju otvoriti rezident Marmat. Party je također i najava ovogodišnjeg Exit Festivala, najvećeg glazbenog festivala jugoistočne Europe koji će se održati od 07.do 10.07.2011. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu...

 

Line Up:

Marmat, Analogue Klash, Jan Frensin

upstairs

OH TIGER PAWTEE A LA WILD

P.D. Ricco (How Convinient)

Cacadou Bang Band (ARA)

Mixel (Push It)

vizualna vatra by POOP

P.D. Ricco (How Convinient)
CACADOU BANG BANG (Ara)
MIXEL (Le'tronik, Push-It)
uz vizualnu vatru POOPa

Upad: 20/30kn, happy hours 23-01h

subota, 14.05.2011.

BONDAGE-UES RECORDS-HOME MADE label night

U subotu, 14.05.2011. u Sirupu će tri zagrebačka DJa prezentirati svoje labelove - Bondage, UES i Home Made...
Zero, DJ, producent i vlasnik dvaju labela, na ovom eventu predstavlja Bondage, techno label pokrenut 2007. godine. Bondage do sada ima 12 izdanja iza kojih stoje artisti kao što su Cortechs, Marko Nastić, Shell, Dfndr, Kibz, MarkUs, Shuma, Aneuria, Liquid Level i FM. Uskoro se očekuje i prvi Bondage album, u produkciji... Pete Dux, predstavnik mlađe generacije DJa, sada je već prilično poznato ime na hrvatskim partijima. Jedan je od dvojice pokretača United Electronic Sound kolektiva zaslužnog za neke od većih party projekata u Zagrebu posljednjih nekoliko godina. Ovom prilikom predstavlja UES Records, novi projekt pod United Electronic Sound nazivnikom. Izlazak prvog izdanja, kojeg potpisuje lošinjski producent Mateo Klaic (aka Oetam), očekuje se uskoro.

Sergej, dugogodišnji DJ, pokretač nekolicine kultnih klupskih večeri i sudionik brojnih projekata na domaćoj elektronskoj sceni predstavlja Home Made. Sada već šestogodišnji label, Home Made opus ima sa 35 izdanja koja potpisuju talentirani domaći i regionalni artisti. Neki od njih su Davor O., Zarkoff, Home Boy, Boltzmann, Bechari, Shuma, Le Chocolat Noir, Examine, Tosh Marcato i Monotek.

Pete Dux, predstavnik mlađe generacije DJa, sada je već prilično poznato ime na hrvatskim partijima. Jedan je od dvojice pokretača United Electronic Sound kolektiva zaslužnog za neke od većih party projekata u Zagrebu posljednjih nekoliko godina. Ovom prilikom predstavlja UES Records, novi projekt pod United Electronic Sound nazivnikom. Izlazak prvog izdanja, kojeg potpisuje lošinjski producent Mateo Klaic (aka Oetam), očekuje se uskoro.

Sergej, dugogodišnji DJ, pokretač nekolicine kultnih klupskih večeri i sudionik brojnih projekata na domaćoj elektronskoj sceni predstavlja Home Made. Sada već šestogodišnji label, Home Made opus ima sa 35 izdanja koja potpisuju talentirani domaći i regionalni artisti. Neki od njih su Davor O., Zarkoff, Home Boy, Boltzmann, Bechari, Shuma, Le Chocolat Noir, Examine, Tosh Marcato i Monotek.

ulaz s pozivnicom free

bez pozivnice 30kn

komplet cd-a (3 kom) 20kn, pojedinačno 10kn

happy hours 23-01h

12.05.2011. 00:22:07
http://metro-portal.hr/vikend-u-sirupu/58748/