Metro-portal.hr

objavljeno 27.11.2013. 13:25:00
VIKEND

Vikend u Klub.u spaja dvije nerazdvoje discipline – ples i glazbu

Zagreb Throwdown je međunarodni plesni događaj koji se održava 2. godinu za redom u Zagrebu, a ovaj put održat će se 30.11. u Kulturnom Centru Pešćenica

Odličan vikend u Klub.-u
Odličan vikend u Klub.-u (Klub)

Plesno klupski vikend u zagrebačkom Klub.u 29. i 30. studenog spojit će dvije discipline koje ionako ne idu jedna bez druge - ples i glazbu. Petak režira zagrebačko plesno natjecanje Zagreb Throwdown, a večer je svojevrsni tulum zagrijavanja za samo natjecanje koje će se održati dan nakon u Kulturnom centru Pešćenica.

Za subotu je zadužen najpopularniji internetski radio u zemlji, a i šire, te će i večer biti službeni after party Pozitivnog koncerta. Radio 808 će predstaviti prekaljene lisce zbog kojih i idete van, ali i nove izvođače koji traže mjesto pod reflektorima.

PETAK 29.11. - ZAGREB THROWDOWN warmup party

Zagreb Throwdown je međunarodni plesni događaj koji se održava 2. godinu za redom u Zagrebu, a ovaj put održat će se 30.11. u Kulturnom Centru Pešćenica. Bit će to dan ispunjen all style battlovima, natjecanjima u koreografiji i radionicama, a sudjeluju plesači iz cijele Hrvatske, te Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Francuske, Belgije i Švicarske.

Više detalja o samom natjecanju možete pronaći na http://on.fb.me/1cNdYK5. Vještine na plesnom podiju ekipa će pokazati i na partyju zagrijavanja 29.11. u Klub.u koji će krstiti podij uz zvuke s oba floora. Na glavnom nastupaju Oli Doboli i Yesh sa selekcijom funk, hip hop, house, garagea, a u tunelu Rea i Skelevibes s bass, trap, dubstep izborom. Početak je u 23 sata, a upad 20kn do 00:30, 30kn nakon.

SUBOTA 30.11. - KLUB.ing 808 (službeni after party POZITIVNOG KONCERTA)

Radio808 vas poziva na još jedan u nizu svojih tuluma, ovog puta na novoj lokaciji uz osvježeni koncept u pravom klupskom okruženju novog Klub.a. Osim zagarantiranog provoda ideja je prezentirati slušateljima, ali i čagerima, nova lica na domaćoj klupskoj sceni. Radio808 ekipa počinje s floorom koji će vam iz izdanja u izdanje prezentirati razne izvođače koji još uvijek rade na vlastitoj afirmaciji, ali svakako zaslužuju više prostora i pažnje. Mnogi od njih nisu novost na sceni i već se neko vrijeme bave DJingom i produkcijom ili pak imaju vlastite emisije, no možda nisu imali prilike puno nastupati i na taj način privući pozornost koju zaslužuju. Radio808 je tu da to ispravi. Tako će svoju drum'n'bass, trap, bass, glitch hop, beats selekciju u subotu predstaviti Dr. Strapazoot, What The Funk i Džemper. Uz njih na glavnom flooru house i techno ritmove vrtit će već prekaljeni klupski lisci, također dio Radio808 ekipe, Jan Kinčl Zero, RRRamon! i Juice. Sviih jako dobro znate, a jamac su najfinijih klupskih setova zbog kojih i izlazite vikendom. Za vizualne podražaje je zadužen vj-polygon. Početak je u 23 sata, a upad je 20kn do 00:30, 30kn nakon, te 15kn uz predočenje ulaznice Pozitivnog koncerta.

PETAK 29.11.

_________________________________________________

ZAGREB THROWDOWN warmup party

_________________________________________________

Glavni FLOOR: (funk, hip hop, house, garage)

_________________________________________________

OLI DOBOLLI (Katran, Red Bull Thre3style world finalist)

YESH (ChewTheFat!Cro, JabbaTon, Radio808)

_________________________________________________

TUNEL: (bass, trap, dubstep)

_________________________________________________

REA (JabbaTon, Radio808)

SKELEVIBES

SUBOTA 30.11.

_________________________________________________

KLUB.ing 808 (službeni after POZITIVNOG KONCERTA)

_________________________________________________

Glavni FLOOR: (house, techno)

_________________________________________________

JAN KINČL ZERO (Bondage, Cycle, Radio808)

RRRAMON! (Black Light, Radio808)

JUICE (Program, Radio808)

_________________________________________________

TUNEL: Radio808 predstavlja nova lica na klupskoj sceni!

(drum'n'bass, trap, bass, glitch hop, beats)

­_________________________________________________

DR. STRAPAZOOT (Ellegal Prod., JabbaTon Rec.)

WHAT THE FUNK (Break-Fast, Global Energy)

DŽEMPER (Fuzzy Ankles, Radio808)

27.11.2013. 13:25:00
http://metro-portal.hr/vikend-u-klub-u-spaja-dvije-nerazdvoje-discipline-ples-i-glazbu/81832/