Metro-portal.hr

objavljeno 09.07.2012. 17:32:00
FESTIVAL

Vikend na Gardenu

Subota je bila malo usporena, no zato su u nedjelju izvođači nadoknadili sve

Sjajna nedjelja na Gardenu
Sjajna nedjelja na Gardenu (Metro)

Nakon izrazito nabrijana prva tri dana Gardena imali smo pomalo monotonu subotu - posjetitelji su se već poprilično ispuhali i umorili, a za pultevima nije bilo naročito inventivnih DJa.

No, zatim je uslijedila ja više nego dobra nedjelja kojom su dominirali PBR Streetgang na Beach stageu te Pillowtalk i Crazy P Soundsystem na Somersby stageu.

PBRovci su odradili set nadahnutog funka, nu disca i i ne zatupljujućeg electra, a stilski sličan set imali su i Pillowtalk podebljani debeljuškastim pjevačem.

Pa ipak, zvijezde večeri bili su Crazy P Soundsystem predvođeni kreativnim trojcem Crazy Pja, odčličnog britanskog nu dusco-funk-soul banda - Jimom Baronom, Chrisom Toddom kao DJima te karizmatičnom pjevačicom Danielle Moore.

Iako se njihov DJ set stilski razlikuje od glazbe banda, i ovaj puta su izveli neke od svojih uspješnica kao „Stop Space Return" ili „The Rite Place", naravno, u remiksiranim verzijama, a poslužili su se i materijalom drugih izvođača kako bi set učinili što eksplozivnijim. Neumorna Danielle đuskala je neprekidno dobrih sat i pol, animirajući raspoloženu publiku te komunicirajući izravno s najvatrenijim pristalicama iz prvih redova.

Iako preostaje još tri dana programa, nedjelju već možemo smatrati ulaskom u završnicu programa jer se intenzitet nastupa od ponedjeljka do srijede progresivno smanjuje.

Svejedno, nadamo se da će biti još dobrih nastupa, o kojima ćemo vas i dalje izvještavati na našim stranicama.

09.07.2012. 17:32:00
http://metro-portal.hr/vikend-na-gardenu/72496/