Život
STVARNO?

Žene i psihopatija: Razbijanje mitova i stvarnost

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Psihopatija je kompleksno psihijatrijsko stanje koje je dugo povezano s muškarcima, no istraživanja su sve češće pokazala da žene također mogu biti psihopati, iako u manjem… više »

WOW

HONOR predstavlja potpuno novu strategiju 'AI za sve situacije' na MWC-u

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je na ovogodišnjem MWC-u svoju novu strategiju za sve situacije uvođenjem iskustva poboljšanog umjetnom inteligencijom koja… više »

SAVJETI

Svi pričaju o jutarnjem seksu, a večernji je možda i bolji!

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Večernji seks, ili seksualna aktivnost koja se događa u kasnijim večernjim satima, često je tema rasprava među parovima i stručnjacima. Dok neki preferiraju jutarnji seks, drugi se… više »

ZANIMLJIVO

Kako se rukujete?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Stisak ruke, često zanemaren aspekt ljudske interakcije, zapravo može biti iznenađujuće otkrivajući kada je u pitanju naše zdravlje. Istraživanja su pokazala da način kako… više »

JEDVA ČEKAMO

HONOR u Barceloni predstavlja revolucionarne inovacije

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Ove nedjelje ilitiga sutra, 25. veljače, s početkom u 13:30 sati (CET), globalni tehnološki brend HONOR će na MWC-u u Barceloni predstaviti nove pametne telefone. Na samom događaju… više »

SAVJETI

Seks koji je loše isprobavati ;)

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Tracey Cox je otkrila popis seksualnih pozicija i drugih maštarija koji su gotovo uvijek ljudima na vrhu popisa želja za isprobati, a za koje Cox smatra da se ipak ne isplate.… više »

BRAVO

HONOR ušao među TOP 5 proizvođača pametnih telefona u Europi

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Prema posljednjem canalys izvješću, HONOR je u četvrtom kvartalu 2023., kad je zabilježen pad isporuke pametnih telefona u Europi od 3% na godišnjoj razini, pokazao nevjerojatan… više »

STVARNO?

Koliko se i što puši u Hrvatskoj

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Početkom svake godine provodimo anketno istraživanje kako bismo preispitali trendove i promjene u stavovima i ponašanju hrvatskih građana kada je riječ o duhanskim proizvodima i novim… više »

EH, DA...

Hoće li rat u Ukrajini još dugo trajati?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

U 9 od 12 srednjoeuropskih zemalja danas više ispitanika očekuje dugi rat nego prije godinu dana. Dok u siječnju 2023. ni u jednoj od ispitanih zemalja više od 46% ispitanika… više »

ZANIMLJIVO :)

LSD poboljšava seksualne funkcije

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Imate problema sa seksom? Nema frke, čvaknite si LSD ili neke gljive i problem riješen, kažu stručnjaci... vjerovali ili ne. Naime, poboljšanja se mogu vidjeti i mjesecima nakon… više »

STVARNO?

Zanimljiva osobina natprosječno inteligentnih

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Kad gledate multimilijardere o kojima se stalno govori, uvijek negdje postoji podatak da su natprosječno inteligentni. No, inteligencija ipak nije ključna osobina kako bi bilo bogati i… više »

ZNATE LI?

Kako predvidjeti svaku sljedeću nogometnu utakmicu?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Možete li zamisliti kako skoro svaki put pogodite listić na kladionici? Uz pomoć Tipovi Analize, mogućnosti za točnija predviđanja nikada nisu bile veće.  Ali kako možemo uz Tipovi… više »

OPA ;)

Orgazam u ritmu muzike za ples

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

S vremena na vrijeme otkrijete seks igračku koja je toliko savršeno u skladu s vama da se pitate zna li što želite i prije nego što to znate sami. To je često napola… više »

WOW

HONOR je već u budućnosti...

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Riječ je o eksperimentu automobilskog inženjera kojim je demonstrirao na koji se način može upravljati automobilom koristeći značajku praćenja pogleda na HONOR-u Magic6 Pro, koju pokreće AI… više »

SAVJETI

Kegelove vježbe za početnike

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Kegelove vježbe su vježbe fokusirane na mišiće zdjeličnog dna koji podupiru maternicu, crijeva i mokraćni mjehur. Kao i svaki drugi mišić u tijelu, mišiće zdjeličnog dna… više »

skrolaj na vrh