Život
PROBLEMI?

Ženima je problem i manje alkohola

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Agencija UN-a sa sjedištem u Ženevi priopćila je da postoje dokazi da su muškarci, žene i manjinske skupine različito pogođeni štetama povezanima s alkoholom te da je… više »

SAVJETI

Aktivni muškarci imaju manju šansu za čak 9 vrsta raka

objavljeno prije 19 dana i 10 sati

Muškarci s dobrom kardiorespiratornom kondicijom imaju daleko manju vjerojatnost da će razviti rak glave i vrata, želuca, gušterače, jetre, crijeva, rektuma, bubrega, pluća i… više »

MMMM

Seks i Dan žena

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

Dan žena, koji se tradicionalno obilježava 8. ožujka diljem svijeta, nije samo prilika za slavlje ženskih dostignuća i borbu za jednakost spolova, već i vrijeme za refleksiju o seksualnosti… više »

EH, DA...

Žene i dalje zarađuju manje od muškaraca

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Dok se svijet priprema za obilježavanje ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena, prigodno je na trenutak zastati i razmotriti trenutačnu situaciju u pogledu plaća muškaraca i… više »

DAN ŽENA

Povijest i značaj Međunarodnog dana žena

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

Međunarodni dan žena, koji se obilježava 8. ožujka svake godine diljem svijeta, praznik je koji slavi ekonomske, političke i društvene postignuća žena, ali istovremeno podsjeća na… više »

LELO

Preuzmite stvar u svoje ruke

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Svatko se ponekad osjeća neshvaćeno, a to vrijedi i za muškarce. Uvriježeno je mišljenje o tome što znači biti pravi muškarac - trebaju imati točno određene… više »

MOMO 2024

MoMo 2024 i 12 startupa

objavljeno prije 21 dan i 7 sati

Generacija Z već je počela diktirati usluge i proizvode među financijskim institucijama. Val novih korisnika s visokim standardima po pitanju digitalnih kanala i komunikacije, jednostavnosti… više »

SJAJNO

HONOR Magic6 Pro - čudesni uređaj

objavljeno prije 21 dan i 12 sati

Globalni tehnološki brend HONOR nedavno je na MWC-u u Barceloni predstavio novi flagship pametni telefon HONOR Magic6 Pro, koji je sada dostupan u pretprodaji i u Hrvatskoj - kod… više »

DAN ŽENA

Kako Hrvatice vole putovati?

objavljeno prije 21 dan i 16 sati

Povodom Međunarodnog dana žena, GetByBus.com i GetByFerry.com platforme provele su još jedno istraživanje, ovaj put o zanimljivim trendovima solo putovanja među ženama, fokusirajući se… više »

EH, DA...

Alkohol i pesticidi su grozna kombinacija

objavljeno prije 22 dana i 7 sati

Budući da predstavnici zemalja članica u Europskoj uniji nisu uspjeli postići dogovor protiv daljnje proizvodnje i korištenja glifosata, Europska komisija je u prosincu 2023. godine… više »

ZANIMLJIVO

Moć složenog ukamaćivanja ili tajna formula bogatstva

objavljeno prije 22 dana i 12 sati

Mnogi se ljudi pitaju kako uspješno ulagati, ali rijetko kada razmišljaju o učinku složenog ukamaćivanja, iako je upravo taj učinak tajna uspjeha investiranja. Pretpostavimo,… više »

ODLIČNO

Huawei se širi na Andaluziju

objavljeno prije 23 dana i 10 sati

U ponedjeljak, 26. veljače 2024., HUAWEI Mobile Services (HMS) potpisao je Memorandum o razumijevanju s Vijećem za turizam, kulturu i sport andaluzijske vlade (Turismo Andalucía) i… više »

SJAJNO

6 luksuznih smještaja za raskošan doživljaj boravka u planinama

objavljeno prije 23 dana i 12 sati

Prema istraživanju Booking.com-a, jedna četvrtina (26%)* globalnih putnika vjerojatno će tijekom odmora boraviti u luksuznijem smještaju, a polovica (52%)* globalnih putnika željelo bi… više »

KATASTROFA

500 najvećih tvrtki ne odgovara za deforestaciju

objavljeno prije 23 dana i 14 sati

Po uzoru na "Fortune 500" - godišnji popis 500 najvećih američkih korporacija prema ukupnom prihodu u fiskalnoj godini kojeg sastavlja i objavljuje časopis Fortune - globalni… više »

ZANIMLJIVO

Što znači vaš kućni broj?

objavljeno prije 23 dana i 16 sati

Dakle, vaš kućni broj je važan, jer su istraživanja su pokazala da se nekretnine s brojem 8 prodaju bolje, a one s brojem 4 ili 13 manje, napisali su na stranici posrednika za… više »

skrolaj na vrh