Život
DAN ZALJUBLJENIH?

Parovi se baš i ne žene pretjerano često

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Na brak se u zadnjih deset godina odlučuje sve manje parova, potvrđuju statistički podaci po kojima su 2009. godine u Hrvatskoj sklopljena 22.382 braka, dok ih je 2018. sklopljeno 19.921,… više »

LOOL

Najbolji gaming za Valentinovo

objavljeno prije 12 dana i 4 sata

Budući da je pred nama vikend nakon Valentinova, htjeli smo vam predložiti PlayStation 4 igre koje su savršene za igranje s prijateljima, voljenom osobom i/ili obitelji! Sve ove igre… više »

UPS!

Facebook odgodio Dating u Europi

objavljeno prije 12 dana i 7 sati

Iz DPC-a tvrde kako im je za lansiranje aplikacije rečeno samo deset dana ranije planiranog događaja, te da im nisu dostavljene nikakve informacije ili dokumentacija, piše BBC.… više »

HMMM...

Tko vara najčešće

objavljeno prije 12 dana i 19 sati

Definirati nevjeru nije lako. Muškarci i žene u današnje vrijeme različite stvari karakteriziraju kao nevjeru. Je li i sama pomisao na nevjeru prevara ili tek kada se dogodi… više »

ZANIMLJIVO :)

Zašto muškarci ne razumiju žene

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Ljubav općenito ne možemo procjenjivati s obzirom na ciljeve, u ljubavi nema mjesta za pobjede, nema cilja ili mogućnosti da osvojite više bodova i prvo mjesto. To je razlog zbog… više »

ODGOVORNO

Epson potiče smanjivanje utjecaja na okoliš

objavljeno prije 13 dana i 7 sati

Svake godine Epson poslovna tintna tehnologija ima potencijal uštedjeti europskim organizacijama 1,8 milijardi Kwh u potrošnji energije, smanjiti troškove za 213 milijuna… više »

LOOL

Masturbacije se ne treba sramiti

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Masturbacija je grijeh - stoljećima su adolescente upozoravali na to te da može dovesti do sljepoće, nemoći i akni. Pa čak i danas mnogi ljudi vjeruju da masturbacija može potaknuti mentalne… više »

ZNATE LI?

Tri znaka da partner nešto skriva

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Tajne ima svatko od nas, a većina ih se trudi neke od njih sakriti zauvijek... no kako to pomiriti s činjenicom da se veza treba temeljiti na povjerenju? Katkad može biti teško znati… više »

NAGRADE

Finalistice TPA nagrade

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Booking.com, jedna od vodećih online tvrtki na području putovanja i jedan od predvodnika na području digitalnih tehnologija, danas je objavio imena finalistica za nagradu Technology Playmaker… više »

AKCIJA

Dan sigurnijeg interneta: „Zajedno za bolji internet“

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Povodom međunarodnog Dana sigurnijeg interneta, Centar za sigurniji internet (CSI.hr), koji djeluje u sklopu Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, u suradnji s Hrvatskom regulatornom… više »

SAVJETI

Kako pronaći najboljeg partnera?

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Generacija smo koja ne popravlja stvari, nego kupuje nove. Isto to činimo i s ljudima. Kada ne ide, ne trudimo se popraviti odnos, nego ga ostavljamo iza sebe i ulazimo u novi, vjerujući… više »

PODUHVAT

Europska sonda snimat će Sunce iz najveće blizine ikad

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Sonda Europske svemirske agencije (ESA) lansirana je u nedjelju navečer po lokalnom vremenu s Cape Canaverala na Floridi, u suradnji s američkom NASA-om kako bi proučavala Sunce. "To je bila… više »

SJAJNO!

Viber za Valentinovo

objavljeno prije 15 dana i 7 sati

U ovom mjesecu Kupida i njegovih ljubavnih strelica, Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging aplikacija, najavljuje kampanju kojom će korisnicima pomoći osmisliti i kreirati… više »

Kosa, krevet, spavanje
FORA :)

Zaspite kao beba uz ružičastu buku

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

Svatko tko je ikada patio zbog neprospavane noći ili njih nekoliko, vjerojatno je isprobao niz rješenja kako bi došao do boljeg sna. Uvijek se čini da postoji još… više »

ISPROBAJTE

Jednostavan detoks - vaše glave

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Stres se nakuplja tijekom dana, baš kao i svi osjećaji koji nas opterećuju, kao što su bijes i sumnja u sebe. Sve to utječe na psihu i treba ih kanalizirati,… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh