Život
HE HE

Koliko treba ženama do orgazma?

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Žena će više uživati u seksu ako ga muškarac doživi kao maraton, a ne sprint - to ste vjerojatno već čuli bezbroj puta, a sada je to potvrdilo i istraživanje. Rezultati studije… više »

OPA :)

Online upoznavanje ima veće šanse za uspjeh

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

Jedna trećina brakova u SAD-u počela je upoznavanjem na internetu. Ako ste svog partnera ili partnericu pronašli online, ova bi vas studija mogla jako razveseliti jer su istraživanja… više »

GAMING

Lenovo promovira Snapdragon 865 gaming telefon

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Lenovo želi poput Asusa svoj brend Legion gejmerskih računala proširiti na tržište mobilnih telefona. Budući sve više potrošača pridaje pozornosti igrama ovakav… više »

Foto: Pexels
ŽENE

Koliko je seksualna želja povezana s godinama

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Žene u različitoj životnoj dobi imaju seksualni život, a želja za seksom nije vezana samo za dvadesete i mladost. Istraživači iz Teksasa provjerili koliko je seksualna želja povezana s… više »

EHHH...

Zašto se udaljavamo u vezama

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

Razdoblja u kojima cvjetaju ruže nerijetko se prekidaju s razdobljima u kojima se osjećate zaglavljeni u sukobima i nesporazumima - i to je u redu ako se konflikti znaju ispravno i… više »

LOVA

Astronomi traže javna sredstva za istraživanje inteligentnih oblika života

objavljeno prije 9 dana

Voditelj jednog od američkih državnih opservatorija, dr. Anthony Beasley za BBC je kazao kako smatra da se potraga za inteligentnim oblicima života u svemiru mora ozbiljnije shvatiti te da bi… više »

NOVOSTI

Easy UPS 3M je trofazni UPS s internim baterijskim modulima

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Schneider Electric, je predstavio prvu verziju UPS 3M trofaznog neprekidnog napajanja (UPS) sa 60 i 80 kVA (400V) internim baterijskim modulima velikog kapaciteta. Easy UPS 3M UPS… više »

Foto: Pexels
ZAPAMTITE!

Što napraviti nakon prekida?

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Prekidi ljubaznih veza su teški, ali često ih u životu ne možemo izbjeći. Stručnjaci su za portal Wellandgoog objasnili koji su to mali koraci s kojima… više »

PROVJERITE :)

Kako znati da je vaša veza zdrava?

objavljeno prije 9 dana i 21 sat

Svi mi ćemo se ponekad u našim vezama početi osjećati zbunjeno, kao da nešto nije u redu ili da nam je potrebna promjena. Svi naši odnosi ispunjeni su usponima i… više »

USPJEH

Cygnus uspješno lansiran prema ISS-u

objavljeno prije 10 dana i 1 sat

Raketa s kapsulom Cygnus uspješno je lansirana u subotu s potrepštinama za Međunarodnu svemirsku postaju (ISS). Kapsula bez ljudske posade koju je razvila i njome upravlja… više »

WOW!

Glineni tablet star 3700 godina je otkriće koje mijenja tijek povijesti

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Dr. Daniel Mansfield i njegov tim sa Sveučilišta Novi Južni Wales u Australiji došli su do nevjerojatnog otkrića. Dok su proučavali glineni tablet star 3700 godina iz drevne… više »

KAZNE

Rusija opalia kazne Facebooku i Twitteru

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Ruski sud izrekao je u četvrtak kazne u iznosu od 60.000 američkih dolara Twitteru i Facebooku zbog kršenja zakona o zaštiti osobnih podataka, objavili su državni mediji. Zakon… više »

PITANJE

Kako se izboriti s emocionalno nedostupnim partnerom?

objavljeno prije 10 dana i 21 sat

Mnogi parovi koji se osjećaju nepovezano misle da će male radnje popuniti prazninu koju osjećaju -  ako bi on samo odnio smeće, ako bi ona samo spustila telefon.… više »

NOVOSTI

Hrvatski Telekom otvorio vrata potpuno novog pozivnog centra u osječkoj Retfali

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Hrvatski Telekom krajem je protekle godine zaposlio čak 166 novih djelatnika u pozivnom centru u Osijeku. S obzirom na manje kapacitete postojećih prostora, novasu zapošljavanja… više »

FORA :)

Zašto su filmovi loši za vezu

objavljeno prije 11 dana i 19 sati

Scena u kojoj se likovi Ryana Goslinga i Rachel McAdams ljube na kiši je za pamćenje, a to je ono što vjerojatno mnogi zamišljaju kad razmišljaju o tome kakve žele… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh