Život
SJAJNI SU!

Huawei lansirao novu seriju Watch GT pametnih satova

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

HUAWEI je u Barceloni predstavio inovativnu seriju WATCH GT 5 pametnih satova, dostupne u Pro i standardnim verzijama. Nova generacija ovih satova nastavlja nasljeđe Watch GT serije,… više »

SAVJETI

Zašto su seksualne maštarije nekad prilično opasne

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Misliti na nekog drugog tijekom seksualnog čina može imati negativne posljedice na emocionalno zdravlje, intimnost i kvalitetu veze. Iako se ovo može činiti kao bezazleno maštanje ili… više »

AI REVOLUCIJA

AI revolucija integrirana u najtanji preklopni pametni mobitel na svijetu

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

HONOR je s ponosom predstavio svoj najnoviji uređaj potpomognut umjetnom inteligencijom, HONOR Magic V3. Ovaj najtanji preklopni pametni telefon na svijetu1 koji oduševljava… više »

SAVJETI

Idealno trajanje seksualnog odnosa

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

Seksualni odnosi su složeni i višedimenzionalni, a njihovo trajanje može značajno varirati ovisno o partnerima, njihovim željama, potrebama i okolnostima. Iako ne postoji univerzalna… više »

WOW

HONOR Magic V3 - tri ekrana i revolucionarna baterija

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Preklopni pametni telefoni označavaju novu eru u svijetu mobilnih uređaja, spajajući inovativan dizajn s naprednim tehnologijama. Ključni izazov u razvoju ovih uređaja je usklađivanje… više »

SJAJNO!

HUAWEI predstavlja nosivu tehnologiju nove generacije i napredne tablete

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

Na događaju HUAWEI Innovative Product Launch u Barceloni, Huawei Consumer Business Group (CBG) predstavila je niz dugo očekivanih proizvoda, naglašavajući svoju modnu nadmoć u segmentu… više »

EH, DA...

Kako se mijenjao razgovor o intimnom zdravlju?

objavljeno prije 9 dana i 13 sati

Ne tako davno, razgovori o intimnom zdravlju bili su obavijeni šutnjom, nelagodom, pa čak i sramom. Teme poput menstrualnog i seksualnog zdravlja često su se držale po strani, potiho… više »

UPS?

Home office - gotov je s tim?

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Za Amazonove zaposlenike uskoro slijedi velika promjena. Oni se vraćaju (ustvari: moraju vratiti) u urede. Zajednički rad je efikasniji i više povezuje timove, argumentira šef… više »

EH, DA...

Gdje i kako sačuvati imovinu - zlato ili nekretnine

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

U vrtlogu stalnog propitivanja poreza na nekrenine kojega aktualna vlast namjerava uvesti, otvara se stalno pitanje koliko će te iste nekrenine sada biti isplative za čuvanje imovine i… više »

SAVJETI

Što se događa kad pregorite na poslu?

objavljeno prije 10 dana

Prema listopadskom izvješću američke tvrtke Slack Future Forum Pulse, oko 40 posto anketiranih zaposlenika kaže da su "izgorjeli" na poslu. Tromjesečno istraživanje provedeno na… više »

SAVJETI

Penis captivus: kako ''pobjeći'' iz vagine

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Zamislite ovo: u jeku ste strasti, sve ide savršeno, ali odjednom se čini kao da ste zapeli. Ne govorimo o zamršenoj kosi ili odjeći, već o nečemu toliko rijetkom da biste… više »

COOL

5 domaćih odredišta koja oduševljavaju gastro ponudom

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Putovanje je prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena, a ima li što bolje od pronalaska odredišta s gastronomskim iskustvima, posebno za 87 %* hrvatskih putnika koji kažu da… više »

SAVJETI

Što radi hrkanje vašem seksualnom životu?

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Znamo da muškarci hrču, i to prilično češće od žena, no ono što je najgore je to što hrču i glasnije i stalno, tako da žene jednostavno ne dolaze do izražaja.… više »

HAHA?

Par potpuno sumanutih fobija

objavljeno prije 12 dana

Od iracionalnog straha od gledanja patke do bizarnog straha od palindroma, ove fobije pružaju fascinantan uvid u raznolikost ljudske tjeskobe.  Evo nekih od najneobičnijih i… više »

ZNATE LI?

Što je SCADA i upotreba SCADA sustava u telekomunikacijskom sektoru

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) je sustav za nadzor i prikupljanje podataka koji omogućuje praćenje i kontrolu različitih industrijskih procesa u stvarnom vremenu. Iako se… više »

skrolaj na vrh