Život
SAMO ZDRAVO

Najbolji savjeti za kupovanje najboljih namirnica

objavljeno prije 14 godina

Jedna od najboljih odluka koju možete donijeti za svoje zdravlje je da se odlučite zdravije hraniti. Više voća i povrća, manje masne hrane i slatkog zasigurno će uroditi plodom. Ipak,… više »

17 GODINA

Uginula Miss Ellie, najružniji pas na svijetu

objavljeno prije 14 godina

Ženka kineskog kukmastog psa, Miss Ellie, koju je televizijska kuća Animal Planet prošle godine službeno proglasila najružnijim psom na svijetu, uginula je u svome domu u Tennesseeju u… više »

NOVA POMOĆ

Depresivno raspoloženje liječit će se pametnom odjećom

objavljeno prije 14 godina

Barbara Layne sa Sveučilišta Concordia i Janis Jefferies s Goldsmith Collegea smislili su pametnu odjeću koja bi ljudima uskoro mogla pomagati da se bolje nose sa stresom, prenosi BBC.… više »

titan mjesec jupiter
POTRAGA ZA DOKAZIMA

Znanstvenici vjeruju da na Titanu postoji život

objavljeno prije 14 godina

Znanstvenici su navodno pronašli dokaze koji upućuju na to da na Jupiterovu mjesecu Titanu postoji život. Prema njihovim tvrdnjama, radi se o mikroskopskim životnim oblicima koji… više »

POBOLJŠANJE

Biometeorološka prognoza od 5. do 8. lipnja

objavljeno prije 14 godina

Nakon duljeg nepovoljnog razdoblja, u subotu, 5. lipnja, biometeorološke prilike će se poboljšati pa bi se većina ljudi trebala osjećati bolje i imati miran san, a… više »

TAKO LAKO

Zaboravite na sve loše uz pilulu koja briše negativna sjećanja

objavljeno prije 14 godina

Naime, znanstvenici su izumili upravo pilulu koja koja pomaže ublažavanju boli negativnih sjećanja preplavljujući um emocijama sigurnosti i smirenosti. Ova tehnika jednog bi se dana mogla… više »

POZITIVAN TREND

Nacionalne parkove posjetilo više turista nego lani

objavljeno prije 14 godina

Hrvatske nacionalne parkove u prva tri mjeseca ove godine posjetilo je gotovo 25,3 tisuće posjetitelja, a od šest nacionalnih parkova najposjećenija su bila Plitvička jezera s 10,5… više »

FUTURISTIČKI

Kazahstan gradi nebodere koje će prekriti ogromnom kupolom

objavljeno prije 14 godina

Futuristički arhitektonski projekti koji su se donedavno ostvarivali samo u Dubaiju, preselili su se u glavni grad Kazahstana. Astana se, nakon Ulan Batora, smatra najhladnijom metropolom na… više »

POZITIVNI EFEKTI

Bijes je dobar za zdravlje?

objavljeno prije 14 godina

Nedavno provedena studija otkrila je kako bijes povećava dotok krvi u dio mozga koji je uključen u generiranje pozitivnih emocija. Istraživači su doveli u stanje bijesa 30 muškaraca… više »

TREBA LI NAM DOISTA?

6 razloga zašto se ne isplati kupiti novi iPhone 4G

objavljeno prije 14 godina

Donosimo vam 6 razloga zašto, unatoč pompoznim najavama, nema smisla kupovati novi iPhone 4G. 1. Skup je - ako kupite najvišu klasu Blackberryja ili Androida, još uvijek… više »

BIZARNA PRAVILA

Otpustili je zbog seksi izgleda

objavljeno prije 14 godina

33-godišnja Debrahlee Lorenzana otpuštena je iz Citibanke jer su njezine suknje i bluze ometale muške kolege u radu. Rečeno joj je da ne nosi visoke pete jer time… više »

DOBRODOŠLI STE!

McDonald's napravio reklamu za homoseksualce

objavljeno prije 14 godina

"Upravo sam mislio na tebe. Fališ mi", govori mladi posjetitelj McDonald'sa svom dečku putem mobitela dok mu otac naručuje hamburgere. "Pravi si ženskar, poput mene", izjavljuje… više »

POKUŠAJTE

8 načina za prestanak pušenja

objavljeno prije 14 godina

Pokušavate se riješiti cigareta ali svaki pokušaj je bezuspješan? Svaka osoba je drugačija, pa svaki pušač treba pronaći pravi način za prestanak… više »

DJEČJA PREHRANA

Hamburgeri povećavaju rizik od astme

objavljeno prije 14 godina

Skupina znanstvenika iz Njemačke, Velike Britanije i Španjolske provela je istraživanje koje je pokazalo da djeca koja jedu hamburgere barem tri puta tjedno imaju veći rizik oboljenja… više »

PRAKTIČNO

Nokia predstavila punjač za mobitele za bicikliste

objavljeno prije 14 godina

Tvrtka Nokia u četvrtak je predstavila punjač za mobitele koji se montira na bicikl, a za koji proizvođač tvrdi da je praktičan za zemlje u razvoju u kojima je ograničen pristup električnoj… više »

skrolaj na vrh