Život
BEZ SRAMA

7 stvari koje morate reći ginekologu

objavljeno prije 14 godina

Ipak liječnici moraju znati o čemu je riječ kako bi vam mogli pružiti adekvatnu pomoć. "Ne pitamo vas o broju seksualnih partnera ili o tome jeste li imali pobačaj kako bi vas osramotili.… više »

BIOSENZORI

Donje rublje koje vam može spasiti život

objavljeno prije 14 godina

Naime, na njima se nalazi elektronički biosenzor koji mjeri krvni tlak, otkucaje srca i ostale vitalne znakove tijekom stalnog kontakta s kožom. Tehnologiju je razvio nano-inženjer, profesor… više »

krumpir salata
TAJNA JE U ŠKROBU

Krumpir salata spašava život

objavljeno prije 14 godina

Način za smanjenje rizika od dobivanja raka kojemu se izlažete svaki put kad „okrenete roštilj" bio vam je pred nosom sve vrijeme - krumpir salata. Istraživači sa… više »

facebook otkaz dru
PAZITE ŠTO GOVORITE

Koristite li Facebook kao ispušni ventil za poslovne frustracije?

objavljeno prije 14 godina

U posljednje vrijeme nerijetke su situacije u kojima se poslodavce potiče (iako to rade i samoinicijativno) da poduzmu pravne korake protiv zaposlenika koji ih ocrnjuju putem… više »

SUNCE I JUŽINA

Biometeorološka prognoza od 12. do 15. lipnja

objavljeno prije 14 godina

Visoka temperatura i južina uzrokovat će sutra nepovoljne biometeorološke prilike osobito u kontinentalnom dijelu zemlje. Zbog toga se savjetuje izbjegavanje većih napora, duljeg… više »

kockanje kasino ovisnost
UZORI I GENI

Otac vam je kockar? I vi biste lako to mogli postati

objavljeno prije 14 godina

Šanse da pšostane kockar su velike ako vam je barem jedan od roditelja ovisan o takvoj vrsti zabave, tvrdi jedno australsko istraživanje. Već je poznato da geni igraju važnu… više »

PAD POPULARNOSTI

Sve manji interes za igricama na Facebooku

objavljeno prije 14 godina

Online igrice namijenjene društvenim mrežama donedavno su bile najbrže rastuća grana igraće industrije. Međutim, teška vremena zahvatila su i tu granu, a poznavatelji industrije… više »

DALEKA BUDUĆNOST

Koliko smo blizu znanosti Zvjezdanih staza?

objavljeno prije 14 godina

Ove ideje iz popularne serije "Zvjezdane staze" okupiraju maštu mnogih. No, također su privukle pažnju vodećih fizičara i astronoma koji proučavaju znanost na kojoj se bazira većina… više »

TERMALNA HIPOTEZA

Čovjek je počeo hodati uspravno zbog vrućeg tla?

objavljeno prije 14 godina

Ovo otkriće postavlja tzv. "termalnu hipotezu" ljudske evolucije, koja kaže da je čovjek počeo hodati uspravno zbog velike vrućine na tlu. Prema ovoj teoriji, naši rani preci time su… više »

mladenka djeveru
ROSA BRIDE

Profesionalna djeveruša postaje sve popularnije zanimanje

objavljeno prije 14 godina

Wang Jia izgleda lijepo i blještavo dok hoda ispred mladenke - baš kao što je slučaj s većinom djeveruša. Ona čak ima tu čast i pridržati mladenkin buket dok… više »

erotski snovi san spavanje seks
SKRIVENE PORUKE

Erotski snovi i njihovo značenje - 2. dio

objavljeno prije 14 godina

Točna interpretacija snova koji na nas ostave snažan dojam uvijek je prvo što poželimo nakon što noćne avanture završe. U tom smislu najzanimljiviji su erotski snovi o… više »

NAJSTARIJA MOKASINA

Pronađena 5500 godina stara cipela

objavljeno prije 14 godina

Međunarodni tim arheologa pronašao je u Armeniji najstariju kožnu cipelu na svijetu. Pretpostavlja se da je cipela veličine 37 stara oko 5500 godina. "Oduševljena sam. Čak su i… više »

LJEPOTA I PREHRANA

Prelijepa Amerika i priče o poremećajima prehrane u kinu Europa

objavljeno prije 14 godina

Uz predstavljanje knjige Poremećaji prehrane: 100 pitanja i odgovora, održat će se i javna debata s prof. Carolyn Costin, vodećom američkom stručnjakinjom na području tretmana poremećaja… više »

VRUĆE MJESEČARENJE

Želite li seks u snu?

objavljeno prije 14 godina

Fenomen koji pogađa svakog 10. muškarca i svaku 25. ženu ozbiljan je poremećaj spavanja i može narušiti odnos s partnerom, piše u kanadskoj studiji o seksomniji koja se… više »

gripa prehlada bolest mu
A JOJ!

Muškarci često glumataju da su teško bolesni

objavljeno prije 14 godina

Muškarci nisu uvijek bolesni koliko se čini i gotovo polovica njih će najobičniju prehladu drugima predstaviti kao tešku gripu, glavobolju odmah definirati kao neizdrživu… više »

skrolaj na vrh