Život
NAGRADE

Dobitnici Traveller Review Awards za 2024.

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, izvrsne ponude aktivnosti i raznolikih rješenja za prijevoz, kao… više »

ZNATE LI?

Top 5 kriptovaluta za ulaganje u 2024. godini.

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

U 2024. godini, ulaganje u kriptovalute postalo je više od trenda - to je strateški potez za one koji traže diverzifikaciju portfelja i potencijal za značajan rast njihovog… više »

SJAJNO

Xiaomi predstavio novu Redmi Note 13 seriju

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Xiaomi je danas predstavio seriju Redmi Note 13. Ova uzbudljiva nova serija sadrži pet uređaja koji dodatno podižu popularnu ponudu Redmi Note: Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G,… više »

BAŠ TAKO!

Prioriteti djevojaka generacije Z su psihičko zdravlje i samopouzdanje

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

U vrijeme kada je generacija Z postala središnji fokus za brojne brendove, postoji uobičajena percepcija da razumijemo kako ti mladi ljudi razmišljaju i što im je… više »

ZA ŽENE...

Kako se oporaviti od prekida veze

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Prekid veze može biti izuzetno bolan i izazovan period u životu, ali važno je zapamtiti da postoji svjetlo na kraju tunela. Oporavak od prekida zahtijeva vrijeme, samopouzdanje i posvećenost… više »

SAVJETI

Muškarci i kuhanje - nekima ide, nekima ni u tragovima

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Kuhinja, nekad smatrana tradicionalnim ženskim teritorijem, danas se sve više otvara muškarcima koji istražuju čaroliju kulinarskog svijeta. Ipak, mnogi od njih susreću određene… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
SAVJETI

Desetak nepisanih pravila seksa

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Razumijem da može biti neugodno ili osjetljivo pitanje, ali važno je naglasiti da je pravilo pristanka ključno u bilo kojem seksualnom odnosu. Bez obzira na situaciju, važno je osigurati da… više »

SAVJETI

Seksualnost milenijalaca

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

U današnjem digitalnom dobu, seksualnost među milenijalcima doživljava transformaciju, reflektirajući promjene u društvenim normama, tehnologiji i komunikaciji. Generacija… više »

SJAJNO

HONOR Magic6 Lite dobio Gold Label

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Globalni tehnološki brend HONOR dobio je još jedno globalno priznanje za iznimne performanse baterije. Najnoviji HONOR Magic6 Lite, koji je od ovoga tjedna dostupan u prodaji i… više »

DAN FETIŠA ;)

Vodič kroz najpopularnije fetiše današnjice

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

U vremenu u kojem se istraživanje seksualnosti slavi više nego ikad prije, Međunarodni dan fetiša koji se obilježava 19. siječnja idealna je prilika da proučimo najpopularnije i… više »

ZNATE LI?

Koliko vremena dnevno provedete na mobitelu?

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Više od 80% građana želi plaćati mobilnim telefonom, pokazalo je istraživanje MasterIndex koje je za Mastercard u Hrvatskoj provela agencija Improve u listopadu prošle godine.… više »

VANJSKI ČLANAK

Strategije za dolazak do velikog dobitka pri sportskom klađenju

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Sportsko klađenje već je više od dva desetljeća jedna od omiljenih zanimacija stotina tisuća hrvatskih građana. Radi se i dalje o najpopularnijoj igri na sreću u našoj zemlji.… više »

SAVJETI

Trebalo bi kupiti Windowse i Office na sniženju

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Želite li u Novoj godini ostvariti nove osobne i profesionalne ciljeve? Možda ih ne možete ostvariti baš zbog visoke cijene Microsoftovih alata, koja je za mnoge previsoka.… više »

NISMO OPTIMISTI

Većina u HR očekuje da će 2024. biti prilično loša godina

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

U Austriji, Mađarskoj, Crnoj Gori i Srbiji većina ispitanika vjeruje da će ova godina biti dobra za njihovu zemlju. Ipak, 45% Hrvata vjeruje da će i 2024. biti prilično loša godina.… više »

SAVJETI

Komična strana menstruacije

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Dosta je bilo ozbiljnih razgovora o menstruaciji. Vrijeme je da prihvatimo komični kaos koji dolazi s njom i koji nam pomaže destigmatizirati temu i stvoriti zajedničko iskustvo s kojim se… više »

skrolaj na vrh