Život nema prethodne stranice
SAVJETI

Optimalna količina seksa tjedno je...?

objavljeno prije 6 sati i 12 minuta

Pitanje o optimalnoj količini seksa tjedno već godinama intrigira mnoge ljude diljem svijeta. Iako se ova tema često raspravlja u različitim medijima i društvenim krugovima, odgovor na… više »

STVARNO?

Integrativni pristup liječenju karcinoma: viša kvaliteta života za oboljele

objavljeno prije 13 sati i 11 minuta

Na nedavnom stručnom skupu za ljekarnike koji je organizirala Biovega, liječnik dr. Martin Luzbetak, koji djeluje u Beču i Düsseldorfu, podijelio je svoja znanja i iskustva o… više »

COOL

7 stvari koje ćete zavoljeti kod HUAWEI FreeClip slušalica

objavljeno prije 15 sati i 11 minuta

Huawei je nedavno lokalno predstavio najnoviju seriju TWS audio slušalica - HUAWEI FreeClip, namijenjenu za nove, svestrane generacije slušatelja. Lansirane kao dio Fashion… više »

ZANIMLJIVO

Seks i politika - ruku pod ruku ili ne baš?

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Seks i politika su dva područja koja se na prvi pogled često čine potpuno različitima i odvojenima jedno od drugoga. Međutim, dublje promatranje otkriva kako su ova dva fenomena često… više »

OPA :)

Uz biljnu hranu bolji i ljubavni život

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Svi su već upoznati s brojnim prednostima veganske prehrane na ljudsko zdravlje: zna se da takva prehrana poboljšava zdravlje srca i pomaže pri mršavljenju, ali i u prevenciji i… više »

SAVJETI

Kako usporiti vrijeme?

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Važno je prvo razumjeti zašto se mnogima od nas čini da godine brzo prolaze. Jedan od razloga je taj što, kako starimo, kalendarske jedinice poput godine postaju sve manji… više »

EH, DA...

Hrvatska perilica novca nekretninskog biznisa i dalje radi

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Uskoro će se navršiti godinu dana otkako je Hrvatska, krajem prošlog proljeća, svrstana u kategoriju zemalja rizičnih za poslovanje zbog - pranja novca. Za kategorizaciju je… više »

COOL

C Bridge Design mijenja audio tehnologiju

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Tržište audio opreme najveće inovacije donosi u unutarnjim zvučnim sistemima, dok se po pitanju dizajna pomaci događaju daleko sporije. Za mnoge korisnike slušalice koje se… više »

ZNATE LI?

Umorni ste od jutra... zašto?

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Da biste imali produktivan dan, ključno je osjećati se odmorno i energizirano od samog početka. Međutim, često se možemo probuditi umorni i iscrpljeni, i to iz različitih razloga. Evo pet… više »

STVARNO?

Libido i dijeta - imaju li veze?

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Kroz povijest, veza između prehrane i seksualnog zdravlja bila je predmet mnogih istraživanja i rasprava. Dok se fokus često stavlja na to kako različita hrana utječe na tjelesnu težinu i… više »

SAVJETI

Puno hodate? E pa, pripazite na dvije stvari...

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Tek toliko da znate, simptomi moždanog udara, koronarne bolesti srca i zatajenja srca se mogu pojaviti na najnevjerojatnijim mjestima - uključujući u nogama. Dva su znaka upozorenja na… više »

EH, DA...

Što svaka žena treba znati o prolapsu zdjeličnih organa

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

Prolaps zdjeličnih organa je uobičajeno stanje koje pogađa više od 50 % osoba s maternicom tijekom života. Ligamenti, fascije i mišići zdjeličnog dna podupiru zdjelične organe.… više »

SAVJETI

Kad je najbolje ići u dućan po nabavku?

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Istraživanja pokazuju da ako sredinom tjedna uspijete otići u kupovinu namirnica, vaš novčanik i zdrav razum mogu biti uvelike nagrađeni. Imajući to na umu, evo najgorih dana u tjednu… više »

SEKS

A koje su vaše tajne želje u seksu?

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Seksualnost je složen i individualan dio ljudskog iskustva koji često nosi sa sobom neizrečene želje i fantazije. I dok su neki aspekti seksa otvoreno raspravljani i istraživani, postoji… više »

OPA :)

Kakav seks žene stvarno vole?

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

Seksualnost je kompleksna i osobna, a preferencije u krevetu variraju među pojedincima. No, istraživanja su pokazala da postoje neki uzorci koji se često pojavljuju kada je riječ o onome… više »

skrolaj na vrh