Televizija
HBO MAX

Druga sezona Trideset novčića

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Hvaljeni majstor horora Álex de la Iglesia redatelj je i suscenarist serije „Trideset novčića" čija se radnja odvija u vrtoglavom svijetu u kojem ništa nije onakvo kakvim… više »

SKYSHOWTIME

Hit serije i filmovi u studenom

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Frasier Kelsey Grammer izvršni je producent i glavni glumac u novoj seriji koja prati Frasiera Cranea (Grammer) u novom poglavlju njegovog života u kojemu se vraća u Boston. Tamo ga… više »

AXN

Povratak agenta MacGyvera u rebootu kultne akcijske serije

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

U ljeto 2016. svijet je ponovno upoznao kultnog lika Angela MacGyvera u modernom rebootu televizijske serije jednostavno nazvane "MacGyver". Ova suvremena verzija razvijena je pod palicom… više »

HBO

Serija Zimski kralj na HBO-u

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Temeljen na trilogiji „The Warlord Chronicles" Bernarda Cornwella, „Zimski kralj" hrabar je i revizionistički pogled na omiljene legende o Arturu. Serija od deset nastavaka je… više »

SERIJE

True Detective u novoj sezoni

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Kad padne duga zimska noć u Ennisu na Aljasci, osmorica ljudi koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal nestaju bez traga. Kako bi riješile slučaj, detektivke Liz Danvers… više »

SKYSHOWTIME

Yellowjackets na SkyShowtimeu

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

SkyShowtime je jučer najavio kako će se prva sezona triler dramske serije nominirane za nagradu Emmy ® Yellowjackets premijerno prikazati na usluzi u Hrvatskoj od 14. listopada. Sve… više »

HBO MAX

Poljske molitve na HBO Maxu

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Mladi Antek je tradicionalni katolik, konzervativnih nazora, no kad se zaljubi počinje preispitivati svoja uvjerenja - najprije zabranu predbračnih odnosa, a na kraju i postojanje Boga.… više »

SKYSHOWTIME

Što sve najavljuje SkyShowtime

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Manje od godinu dana od prvog predstavljanja u nordijskoj regiji i samo šest mjeseci od uspješnog pokretanja na više od dvadeset europskih tržišta, SkyShowtime se… više »

SERIJE

Škripa metala na HBO Maxu

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

„Škripa metala" napeta je akcijska komedija temeljena na PlayStation igri, prema originalnoj priči R. Reesea i P. Wernicka, tvoraca „Deadpoola" i „Dobrodošli u… više »

FILMOVI

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, izvanredni akcijsko-pustolovni film utemeljen na legendarnoj društvenoj igri tvrtke Hasbro, bit će dostupan za ekskluzivno streamanje na… više »

SERIJE

Nova hit serija na SkyShowtime

objavljeno prije 7 mjeseci

Danas je SkyShowtime objavio da će prve dvije epizode serije Poker Face biti dostupne za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime 15. rujna, a nove epizode bit će dostupne svakog petka.… više »

FILMOVI

The Flash na HBO Maxu

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Svjetovi se sudaraju u filmu „The Flash" kad Barry upotrijebi svoje supermoći da otputuje u prošlost kako bi je promijenio. Ali kad njegov pokušaj da spasi svoju obitelj… više »

SERIJE

U rujnu stižu nove serije i filmovi koje ne smijete propustiti

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Premijere serija Codename: Annika Codename: Annika je finsko-švedska kriminalistička serija. Priča se vrti oko finske istražiteljice umjetničkih prijevara Emme, koja se na tajnom… više »

SKYSHOWTIME

Novo lice strave - M3GAN

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Ona je više od igračke. Ona je dio obitelji. Najkreativniji umovi iz žanra horora - James Wan, filmaš koji stoji iza franšiza Saw, Insidious i The Conjuring, i filmski… više »

SERIJE

Stiže druga sezona Magičnih prijatelja

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

James i Oliver Phelps, najpoznatiji kao neponovljivi blizanci Weasley iz filmova o Harryju Potteru, pozivaju nas na pustolovinu u kojoj susreću fascinantne goste, istražuju očaravajuća mjesta… više »

skrolaj na vrh