Stand up nema sljedeće stranice
Movie pub

Komedija s nogu

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

- Pedja Bajović - Domagoj Pintarić - Aleks - z0ky i specijalni gost gost: TIN VODOPIVEC (SLO) Najsretnije među publikom, nagrađuju naši prijatelji:World Class Health Academy Muzika.HR… više »

One man show

Večeri 'jednog komičara' u Zagrebu počinju ovog utorka u Movieplexu

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Pedja Bajović prva je žrtva novih ideja i noviteta u petoj sezoni stand up komedije u Zagrebu. U sklopu te pete sezone nazvane StandUpKomedija.HR utorkom će se u 'Movieplexu' sastajati, s… više »

I strani komičari u Zagreb

Francuski stand up komičar u klubu Purgeraj

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Nakon pet godina postojanja stand up comedy scene u Zagrebu, te uspješnog festivala, vrijeme je da se u Zagreb dovede i strane afirmirane komičare. Prvi takav kojeg su članovi agencija… više »

MMC Studio

Studio smijeha otvara svoja vrata

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Preopterećeni ste?! Pod stresom ste?! Ne smijete se dovoljno?! Život vas pritišće ozbiljnim stvarima?!Ne brinite, u četvrtak samo u kinu Studio, čeka Vas potrebna doza smijeha za… više »

Smijeh u Zagrebu

Počinje peta sezona stand up komedije

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Došli su nam kraći i ponešto hladniji dani, pušenje je ponovno polu-dozvoljeno = vraćamo se u klubove! Na festivalu PANČ u Tvornici nas je vidjelo oko dvije tisuće ljudi,… više »

Klub Purgeraj

"I hate Mondays" open mic večeri kreću u 4. sezonu

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Nakon tri uspješne sezone iz kojih se izrodilo pet novih stand up komičara, "I hate Mondays" open mic večeri kreću u nove izazove. Nove mlade nade, uz nove fore u novoj sezoni. Dođite… više »

Festival stand up komedije „PANČ“ oduševio Zagreb

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Od 10.-12.09. u Zagrebu održan je prvi festival stand up komedije u Hrvata. Ime „Panč" znači onaj zadnji dio šale na koji se publika nasmije do suza. Tako je i bilo. Tvornica se… više »

PANČ

Znaju li Hrvati što je stand up-komedija?

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Mislite li da biste mogli stati pred gomilu ljudi i nasmijati ih? To ne zvuči kao lak posao iako u Hrvatskoj postoje entuzijasti koji se bave stand up-komedijom i iz dana u dan… više »

smijehom protiv recesije

Festival "stand up" komedije u Zagrebu

objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca

Prvi regionalni festival 'stand up' komedije "Panč" u Hrvatskoj, na kojem će nastupiti 15 komičara iz Hrvatske, Slovenije i BiH, održat će se od 10. do 12. rujna u zagrebačkom klubu… više »

skrolaj na vrh