Sport
DOKAZANO

Huk s tribina jamči 7% više truda nogometaša na terenu

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Ovog vikenda finale UEFA Lige prvaka pohodit će brojni navijači Liverpoola i Real Madrida. Iako će njihovo raspoloženje ovisiti o stanju na terenu, čini se kako upravo navijači mogu biti… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton pobijedio na VN Španjolske

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Lewis Hamilton probijedio je na utrci za Veliku nagradu Španjolske, a tom je pobjedom samo povećao prednost u odnosu na drugoplasiranog Sebastiana Vettela, koji je… više »

TRIATLON

Andrej Vištica obranio naslov

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Na jučer završenom Falkensteiner Punta Skala Triatlonu, otvorenom Prvenstvu Hrvatske u srednje dugom triatlonu, Andrej Vištica, trenutno najbolji hrvatski triatlonac, zauzeo je… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton pobijedio na VN Azerbajdžana

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Lewis Hamilton ostvario je svoju prvu pobjedu sezone na VN Azerbajdžana zahvaljujući cijelom nizu problema konkurencije - probušenoj gumi Valtterija Bottasa, pogreški Sebastiana… više »

FORMULA 1

Daniel Ricciardo osvojio VN Kine

objavljeno prije 6 godina

Daniel Ricciardo u Red Bullu pobjednik je Velike nagrade Kine na stazi u Šangaju, treće utrke Svjetskog prvenstva formule 1. Ricciardo je do svoje šest pobjede u karijeri i… više »

FORMULA 1

Sebastian Vettel osvojio VN Bahreina

objavljeno prije 6 godina

Sebastian Vettel je u Bahreinu došao do svoje 49. pobjede u karijeri, a ciljem je prošao s prednošću od 0,699 sekunde ispred drugog Bottasa, a treći Hamilton zaostao… više »

FORMULA 1

Sebastian Vettel pobijedio na VN Australije

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Sebastian Vettel u Ferrariju pobjednik je utrke za Veliku nagradu Australije. Nijemac je slavio ispred Mercedesovog Lewisa Hamiltona i svog momčadskog kolege Kimija… više »

KOŠARKA

Napetost košarkaške Eurolige na vrhuncu

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Najjače evropsko košarkaško klupsko natjecanje ulazi u svoju završnicu. Šezdeset i prvo izdanje ULEB Eurolige i ove godine broji 16 ekipa koji se bore za titulu… više »

NOGOMET

Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka i Europske lige

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka održan je danas u Nyonu, a veliki derbi igrat će prošlosezonski finalisti Juventus i Real Madrid. Ponovljeni okršaju bitno ranije na terenu će… više »

COOL

Battle4Split - regionalno eSport natjecanje u Splitu

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Splitska gaming organizacija otvorila je prijave za drugi po redu regionalni eSport turnir pod nazivom ''Battle4Split 2018''. Natjecanje u najpopularnijim računalnim igrama CS:GO i League of… više »

POI

Otvorene XII. zimske paraolimpijske igre

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Svečanom ceremonijom na Olimpijskom stadionu u Pjongčangu pred 30.000 gledatelja otvorene su XII. zimske paraolimpijske igre na kojima će nastupiti rekordnih 567 sportaša iz 48 zemalja… više »

ZOI 2018

Discovery & Eurosport - Rekordna gledanost ZOI u Europi

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Zimske olimpijske igre su završile i Discovery je ispunio svoj zadani cilj da ih diljem Europe prati više ljudi na više ekrane nego ikad prije. Gledatelji su u rekordnom… više »

KRENITE!

Nordijsko hodanje - iskustvo iz prve ruke

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Topliji dani su dolazili, jutrima su se počele čuti ptičice, i ja sam se lagano budila iz zimske statike. Kao i uvijek, u tom periodu godine, bila sam puna energije i planova za tjelesne… više »

WOW!

Izvučene skupine Lige nacija

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

Ždrijeb za prvu nogometnu Ligu nacija održan je danas u Lausannei. Natjecanje premijerno počinje u rujnu, a trajat će do studenog. Liga A - skupine A1 - Njemačka, Francuska, Nizozemska A2 -… više »

NAJAVE

Formula E - spektakl u Marakešu uz prijenos na Eurosportu

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

Nakon posjete Rick's caffeu u Casablanci u Maroku, najbolji vozači formule E stižu južnije u Marakeš gdje će se ove subote, 13. siječnja, voziti treća utrka četvrtog prvenstva… više »

skrolaj na vrh