Sport
COOL

Vatikan predstavio prvu sportsku momčad

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

Athletica Vaticana sportski je savez povezan s Talijanskim olimpijskim odborom (CONI) i moći će u budućnosti sudjelovati na međunarodnim sportskim događajima.  "Odavna smo… više »

SAZNAJEMO

Fulham zainteresiran za Marka Pjacu

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

Razočaranje je najbolja riječ kojom se može opisati prvi dio sezone Marka Pjace u redovima Fiorentine. No, interesa za usluge hrvatskog reprezentativca ne nedostaje, a čini se kako je… više »

PROBLEMI?

Hrvatska godina iznimnih sportskih uspjeha, ali i starih problema

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

Hrvatski sportaši bili su 2018. godine izuzetno uspješni - zaključak je kakav se u ovom slučaju smije istaknuti odmah na početku osvrta na proteklih dvanaestak mjeseci. Za njega… više »

EUROPA LIGA

Dinamo protiv Plzenja u Europa ligi

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Izvučeni su parovi nokaut faze Europa lige, a Dinamo je izvukao protivnika, reklo bi se, po mjeri - češkog prvaka Plzenj. Utakmice se igraju 14. i 21. veljače, a Dinamo će u prvom… više »

SPEKTAKLI

Izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka 2018./2019.

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Liga prvaka došla je do osmine finala, a ždrijeb je i ove godine spojio neke sjajne parove, uz par naizgled lakih prolaza, no... Prvoplasirane momčadi skupina bile su nositelji u… više »

SPONZORI

Visa potpisala ugovor s UEFA-om za ženski nogomet

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Visa, svjetski lider u digitalnom plaćanju, najavila je višegodišnje partnerstvo s organizacijom UEFA. Visa će postati prvi sponzor UEFA-e posvećen ženskom nogometu. Charlotte… više »

EURO 2020

Hrvatska u skupini E kvalifikacija za EURO 2020

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Hrvatska je smještena u skupinu E nakon izvlačenja skupina za kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. Protivnici su na papiru najlakši - Wales, Slovačka, Mađarska i… više »

BRAVO!!!

Hrvatska osvojila Davis Cup!

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Hrvatska je osvojila Davis Cup, postavši tako svjetski prvak u tenisu! Vjerojatno nam to nije prevelika utjeha za izgubljeno finale Svjetskog prvenstva od istog protivnika - Francuske,… više »

SAZNAJEMO

Preokret u Münchenu: Uli Hoeness javno podupire Niku Kovača

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

S pobjedom u Ligi prvaka nad AEK Atenom (2:0) Niko Kovač privremeno je osigurao mir u Bayernu. Ipak, trenutna sezona još uvijek ne ide prema planu kod njemačkog prvaka. Bavarci su na… više »

BRAVO

115 godina žena u europskom športu

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

U sklopu obilježavanja 115. obljetnice osnutka HAŠKa Mladost organiziran je i okrugli stol na temu "115 godina žena u europskom športu". Okrugli stol… više »

FORMULA 1

Kimi Raikkonen slavio na VN SAD u Austinu

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Kimi Raikkonen je u Teksasu došao do 21. pobjede u karijeri, ali i prve nakon čak pet godina i trijumfa u Australiji. Drugo mjesto osvojio je Nizozemac… više »

FORMULA 1

Potvrđen kalendar utrka Formule 1 u 2019.

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Kalendar utrka u Svjetskom prvenstvu vozača formule 1 u 2019. godini na kojemu se nalazi 21 utrka potvrdio je savjet Međunarodnog automobilističkog saveza (FIA) I dalje će se većina… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton do 70. pobjede u karijeri

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Lewis Hamilton (Mercedes) napravio je u nedjelju još jedan korak prema petom naslovu svjetskog prvaka u formuli 1 tako što je na Velikoj nagradi Rusije u Sočiju stigao do 70.… više »

NAGRADE

Luka Modrić je The Best, može li dobiti i Zlatnu loptu?

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Luka Modrić nije se u životu nadobivao individiualnih nagrada u skladu s rezultatima koje je imao, no zato je ove godine sve obilato nadoknadio - trofeji za najbolje igrača Svjetskog… više »

BRAVO

Braća Sinković svjetski prvaci u dvojcu bez kormilara

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Braća Sinković ponovno su se okitila svjetskim zlatom - dominirali su finalnom utrkom u Plovdivu od samoga starta, već na četvrtini utrke imali su gotovo sekundu i pol prednosti ispred… više »

skrolaj na vrh