Putovanja
VIKENDI

Idealna hrvatska regija za vikend getaway u ožujku

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Istra je fantastična regija poznata po tartufima, vinima, ekskluzivnim vilama s bazenima i prekrasnom zelenilu koje očarava. Ovo je sigurno najpoznatija regija u Hrvatskoj kada je riječ o… više »

PUTOVANJA

Najromantičnije destinacije za Hrvate

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Dan zaljubljenih je pred vratima i uvijek je dobra ideja pokloniti dragoj osobi neki komad nakita ili nešto što će je posebno razveseliti. Ali još bolja ideja je… više »

PUTOVANJA

Gdje i kada je najbolje putovati?

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

S obzirom na stalne ekonomske i društvene promjene u svijetu, budžeti za putovanja će u 2023. godini biti ključni. No unatoč preokretima, dobra je vijest ta da posljednje istraživanje… više »

ODLIČNO!

Najpoželjnije destinacije za Hrvate

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Blagdanska sezona u punom je sjaju, a s njom je stiglo i vrijeme zimskih godišnjih odmora, koje mnogi zaljubljenici u različite kulture, destinacije i običaje koriste za putovanja.… više »

PUTOVANJA

Putovat će se sljedeće godine, a najviše Britanci

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Prva godišnja studija "Portret europskih putnika" provedena je u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu izradila i objavila… više »

BOOKING

Gdje će se putovati sljedeće godine?

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Putovanja su se trijumfalno vratila 2022. godine, ali prema Booking.com-ovim predviđanjima za 2023. tu će godinu obilježiti ponovno osmišljavanje putovanja uslijed globalnog kaosa.… više »

ZANIMLJIVO :)

Kako planirati nova putovanja

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Ljudi diljem svijeta postaju sve optimističniji kada se radi o putovanjima u 2023. u odnosu na 2022. godinu te unatoč trenutačnoj nesigurnosti koja se osjeća globalno, gotovo tri četvrtine… više »

SAVJETI

4 savjeta kako se spakirati za city break putovanje

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Napravili ste najbolju moguću odluku jer nema ljepšeg vremena od onog provedenog upijajući kulturu i arhitekturu zemalja i gradova u kojima do sada niste bili, a uz city break… više »

SJAJNO!

Doživite pustolovinu na jezeru

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Bilo da putnici više vole jezera okružena jelama, pješčanim plažama ili stijenama, život je mnogo ljepši na obali goleme slatkovodne površine. S obzirom na to da… više »

COOL

Adrenalinsko ljetovanje na čarobnom Krku

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Želite nešto drugačije ovoga ljeta? Zabavno i uz puno adrenalina? Što kažete na turu kajakom ili SUP-om uz predivan zalazak sunca te predah iznad puntarskog zaljeva, gdje ćete… više »

COOL

Četiri europska odredišta idealna za nogometno iskustvo

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

Budući da se diljem Engleske od 6. do 31. srpnja održava žensko europsko nogometno prvenstvo UEFA Women's EURO 2022., vrijeme je da se nadahnete za uzbudljivo putovanje. Istraživanje… više »

SAVJETI

Kako putovanja učiniti inkluzivnijima

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Pojam 'putovanje' i sve što je povezano s njim trebalo bi imati značenje pozitivnih iskustava, pustolovine i užitka. No mnogi LGBTQ+ putnici diljem svijeta na putovanjima mogu… više »

MMMM

Tražite li nove izvore zadovoljstva?

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Nakon pandemije koja je ograničila kretanje, više nego ikada prije treba nam osjećaj slobode i mogućnost izbora. Otići gdje poželim i raditi što želim imperativi su… više »

SAVJETI :)

Top odredišta za održivije putovanje

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Misija je Booking.com-a olakšati svima da istraže svijet te također olakšati svima pronalazak održivih opcija za putovanje, pa je stoga na platformi nedavno predstavljena oznaka… više »

PUTOVANJA

Održiva putovanja u 2022. godini

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Booking.com danas je objavio novo istraživanje, s uvidima prikupljenima od više od 30.000 putnika iz 32 zemlje i teritorija, u kojem se ističe da je učinak koji imaju njihova putovanja… više »

skrolaj na vrh