Nogomet

Hajduku remi u Osijeku, Zadar razbio Cibaliu

objavljeno prije 12 godina

Nakon što je u petak Lokomotiva suvereno zgazila Slaven i preskočila ga na ljestvici, Hajduk se današnjim mršavim remijem bez golova u Osijeku izjednačio s Lokosima po… više »

EUROPA LIGA

Peto kolo Europa lige

objavljeno prije 12 godina

  SKUPINA A: Anži Mahačkala - Udinese 2:0 Liverpool - Young Boys 2:2 LJESTVICA: 1. Anži 5 3 1 1 6:2 10 2. Liverpool 5 2 1 2 10:9 7 3. Young Boys 5 2 1 2 11:12 7 4. Udinese 5 1 1 3 7:11 4… više »

LIGA PRVAKA

ManCity ostao bez Europe

objavljeno prije 12 godina

Predzadnje kolo riješilo je gotovo sve nedoumice, ostala su još mjesta u Europskoj ligi u skupinama C i D. U Dinamovoj skupini A ostalo je na prestižu, jer u zadnjem kolu Porto… više »

ŠKOLICA

Dinamo popio tricu u Portu

objavljeno prije 12 godina

Dinamo je doživio još jedno šamaranje u Ligi prvaka, no ovoga puta im se barem ne crvene obrazi zbog loše igre. Može se komotno reći da je ovo bila najbolja utakmica… više »

BOME ...

Ronaldo poklonio svoju Zlatnu kopačku za male Palestince

objavljeno prije 12 godina

Cristiano Ronaldo prošle je godine bio najbolji strijelac Europe, što mu je donijelo prestižnu Zlatnu kopačku ispred Messija.  Nevjerojatno ali istinito, tu istu kopačku je… više »

LIGA PRVAKA

Liga prvaka - rezultati 5. kola i tablice skupina

objavljeno prije 12 godina

Šahtar je svladao Nordsjaelland na gostovanju s 5:2, no sramotu kod prvog postignutog gola teško će oprati. U klasičnom vraćanju lopte Dancima zbog prethodnog izbacivanja zbog… više »

16. KOLO

Dinamo zgazio Zadar, Ćiro izgubio i drugu utakmicu

objavljeno prije 12 godina

Dinamo se osvetio Zadru za izbacivanje iz Kupa petardom, a najviše vesele fantastični golovi Dinamove mladosti, Kovačića u 5. i Halilovića u 35. minuti, oba spektakularna voleja. Ćiro… više »

NOVI SPONZOR

Barcin dres vrijedi 170 milijuna eura

objavljeno prije 12 godina

Katalonski gigant Barcelona od sljedeće će sezone imati na dresu ime novog sponzora, a Qatar Airways je za to platio čak 170 milijuna eura za tri godine. Katarska zrakoplovna kompanija… više »

DOBRA IDEJA

Hoće li hajdukovci i Olgica Spevec srušiti Mamića?

objavljeno prije 12 godina

Al Capone pao je na neplaćenom porezu, a srušio ga je Elliot Ness s ekipom u kojoj je bio i jedan poreznik. Sada devet mušketira, malih dioničara Hajduka od kojih su dvojica… više »

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Sastavi reprezentacije i selekcije Prve HNL

objavljeno prije 12 godina

Nakon što je Štimac dozvolio Modriću da ostane u Madridu i trenira s Realom, a Sevilli je ispunio zamolbu za poštedu Rakitića, pozvao je mlade hajdukovce Franka… više »

SJAJNA VEČER

Europa liga - četvrto kolo, rezultati i tablice

objavljeno prije 12 godina

Četvrto kolo Europa lige donijelo je nekoliko iznenađenja, a najvećim se može proglasiti poraz Atletico Madrida nakon 16 uzastopnih pobjeda u europskim natjecanjima, jer su na gostovanju kod… više »

LIGA PRVAKA

Liga prvaka - četvrto kolo, drugi dan - rezultati i tablice

objavljeno prije 12 godina

Šahtar i Chelsea priredili su spektakl na Stamford Bridgeu, jer su Ukrajinci pokazali da nisu uzalud najavljivali dolazak po bodove. U sjajnoj utakmici dva su puta izjednačivali, dok… više »

4. KOLO

Večer neriješenih rezultata u Ligi prvaka

objavljeno prije 12 godina

Dinamo je doživio još jedno šamaranje u Ligi prvaka, na Parku prinčeva je Ibra bio raspoložen za igru, a to znači katastrofu za protivnike. Zlatan je podijelio četiri… više »

NEREDI

Makljaža BBB s navijačima PSG-a kod Bastille

objavljeno prije 12 godina

Unatoč pokušajima francuskih vlasti da spriječe sukobe navijača Dinama i PSG-a na ulicama Pariza zabranom ulaska navijača Dinama od ponoći 5. studenoga do 7. studenoga, njih stotinjak… više »

OPA!

Ćiro Blažević novi trener Zagreba

objavljeno prije 12 godina

Ćiro Blažević vratio se u hrvatski nogomet u poznim godinama, navodno mu je 77 na leđima, a svoj drugi angažman na klupi u Kranjčevićevoj počinje u petak utakmicom protiv Hajduka.  Ćiro… više »

skrolaj na vrh