Muškarci
PLJUSKA VEGETARIJANCIMA

Žene: Muškarci koji ne jedu meso su slabići

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Ipak, žene muškarce koji ne jedu meso doživljavaju kao slabiće, navodi novo istraživanje. Ovo se neće baš svidjeti pripadnicima jačega spola koji su se odrekli mesa zbog… više »

NA KOGA ŽENE PADAJU

Koja muška zanimanja su najviše seksi

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Dečki, ako želite da vas žene salijeću, evo o kojim profesijama biste trebali razmisliti prema portalu Intimatemedicine: 10. Fitnes trener Sati i sati koje fitnes trener provodi u teretani… više »

PRIJATELJSTVA

Zašto su muška prijateljstva posebna i što žene mogu od njih naučiti

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Muška prijateljstva su jedinstvena. Najbolji prijatelji međusobno si vjeruju, ne razgovaraju previše te unatoč prirodnom suparništvu ostaju u dobrim odnosima. Ženska… više »

TOP 10

Najmanje seksi muškarci 2010.

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Po uzoru na FHM-ov popis najmanje seksi žena godine, Boston Phoenix je svoje čitatelje pozvao da glasaju za muškarce koji se baš nisu proslavili po privlačnosti u 2010. Neki… više »

OBIČNI DEČKI

Australkama draži trgovci od menadžera

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Njima su obični dečki draži od prinčeva, milijunaša ili sportaša, piše australski časopis Women's Weekly nakon ankete provedene među tisuću svojih čitateljica. "Australke… više »

ALI ZBILJA

Muškarci zbilja mrze shopping

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Do Božića se broji sitno, a s blagdanima dolazi i neizbježan shopping. Bez obzira na to kakav je shopping, ima li novca i vremena puno ili malo, većini muškaraca zajedničko je jedno -… više »

NOVA NADA

Uskoro dolazi lijek za ćelavost

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Naime, znanstvenici s Berlinskog tehničkog sveučilišta uzgojili su prve umjetne folikule kose iz matičnih stanica. Folikule su stvorene od životinjskih stanica, te su tanje od… više »

ČEKANJE IZLUĐUJE

Spoj je prošao, ali ona se ne javlja. U čemu je problem?

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Žene su eksperti analiziranja muškog ponašanja i u situacijama kao što je vaša (dakle, nije Vam se više javila nakon spoja) prvo što čine je to da… više »

5 SATI TJEDNO

Muškarci koji često voze bicikl riskiraju probleme sa spermom

objavljeno prije 14 godina

Muškarci koji najmanje pet sati tjedno provedu vozeći bicikl imaju manje spermija nego oni koji to ne čine, tvrde američki znanstvenici sa sveučilišta u Bostonu.… više »

75 DO 95

Stariji muškarci žele više seksa

objavljeno prije 14 godina

Iako imaju mnoge zdravstvene probleme, muškarce starije od 75 godina i dalje jako zanima seks, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištu Zapadna Australija i objavljeno… više »

MANJE LAŽU

Oženjeni muškarci su pristojniji i bolji

objavljeno prije 14 godina

Oženjeni muškarci su pristojniji i bolji jer im brak pomaže da poprave ponašanje, pokazala je američka studija. Alexandra Burt i njezini kolege sa Sveučilišta u… više »

SVE ZA LJUBAV

Naporni filmovi koje muškarci podnose samo zbog žena

objavljeno prije 14 godina

Muškarci mrze sladunjave, kičaste i dosadne filmove, ali su ipak s vremena na vrijeme spremni zbog ljubavi pogledati romantičnu komediju ili veliku ljubavnu dramu. Zlobnici bi rekli da… više »

IZVOR ŽIVOTA

Tajni život spermija

objavljeno prije 14 godina

Pogledajte 12 činjenica koje bi vas mogle iznenaditi. 1. Spermiji se proizvode u testisima i treba im 10 tjedana da sa sazriju. 2. Zreli spermiji mogu čekati do 2 tjedna u području koje se… više »

ZA DEČKE

Pet pitanja za prvi spoj

objavljeno prije 14 godina

Prvi spoj u nekim slučajevima može biti neugodan, može se dogoditi da će na kraju večeri svatko sjediti na svom kraju stola u neugodnoj tišina. Ukoliko vam se to dogodilo ili mislite… više »

PERITE RUKE

Šoping muškarce čini impotentnima?

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Znanstvenici upozoravaju da je šoping vrlo loš za muško zdravlje i plodnost. Naime, otkriveno je da se na računima koje dobivamo u trgovinama i trgovačkim centrima može… više »

skrolaj na vrh