Lifestlye MODA&STIL
IZNIMKA

Naomi Campbell kritizira rasizam u svijetu mode

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Bivša britanska manekenka Naomi Campbell požalila se u razgovoru za njemački časopis Glamur na prikriveni rasizam koji vlada u svijetu mode, rekavši da su crnkinje "iznimka" u… više »

NOVA KRPICA

Bacite tange i privežite fundoshi

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Tvrtka Wacoal iz Kyota muku je mučila sa smišljanjem noviteta kojime bi osvježila branšu, a on im se već stoljećima nalazio pred nosom, odnosno oko prepona. Tradicionalno… više »

REVIJA

Na Sel'OMODe-u III predstavljen rad mladih dizajnera

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

U zagrebačkom klubu Boogaloo 18. ožujka u organizaciji Udruge modnih dizajnera Zagrebačke županije održan je Sel'OMODe III, modni događaj zamišljen od revijskog te izložbenog dijela,… više »

Anoreksični robot za modne piste

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Novi japanski robot hoda i govori, ima žensko lice koje se smiješi, a smršavio je na samo 43 kilograma i bit će predstavljen na modnoj reviji. No proizvođač još nije… više »

Modni pogodci i promašaji na Oscarima

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Mjesecima nakon dodjele Oscara, čak i dulje nego o dobitnicima, raspravlja se o modnim pogotcima i promašajima filmskih zvijezda koje su šetale na crvenom tepihu. Neke od… više »

zbogom "sajmu taštine"

Ukida se izdavanje Vanity Faira

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Američka izdavačka kuća Conde Nast u srijedu je najavila ukidanje njemačkog izdanja časopisa Vanity Faira. Posljednji broj njemačkoga tjednika, namijenjena poklonicima mode te… više »

donna karan

Svjež izgled u teškim vremenima

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Donna Karan spremnija je uhvatiti se u koštac s gospodarskom krizom nego dobar dio struke. „Pa otvorila sam firmu tijekom jedne od kriza", kaže Donna Karan u interviewu… više »

Ekološke čizmice

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Dizajnerica Camila Labra osmislila je čizmice izrađene od plastičnih vrećica, a ekološki osviještene kupce privlače pristupačnom cijenom od 30 funta (33 eura) i izgledom jer ne… više »

Pin-up Panov kalendar

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Svake godine u prosincu na adrese kupaca koprivničke pivovare stiže Panov kalendar, poznat po atraktivnim ljepoticama. No, ove je godine on pravo osvježenje. Naime, pin-up je ponovno u … više »

Zbogom Mr. Blackwell

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Kontroverzni američki modni kritičar Mr. Blackwell, koji se proslavio svojim godišnjim listama najgore i najbolje odjevenih slavnih osoba, umro je u nedjelju u 86. godini.Rođen 1922.… više »

Egipatska avantura

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Skoro da nema čovjeka koji ne zna barem nešto o Egiptu i piramidama. Znanje je, doduše, ograničeno jer znanstvenici već stoljećima bezuspješno tragaju na odgovore o tome… više »

CAP no. XII

Cro-a-Porter završio u stilu devedesetih

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Dvanaesti po redu Cro a Porter završio je, a to je izgleda već tradicija, spektaklom modnog dvojca ELFS. Razigrani dizajneri zavirili su u modne devedesete i iz «naftalina»… više »

Lude cipele svjetskih zvijezda na aukciji

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Holivudski glumac Robin Williams, filmski Harry Potter Daniel Radcliffe i pjevač Elton John među onima koji su dali svoje cipele.  19 pari cipela slavnih sudionika aukcije bit će… više »

city break

London: Užitak na Covent Gardenu

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Hit hotel: Dizajnerski, privatni boutique hotel One Aldwych, inače dobitnik Conde Nasteove nagrade za najbolji britanski boutique hotel, jedan je od najuzbudljivijih modernih hotela u… više »

DIZAJNERI

Izložba hrvatskog dizajna

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Bijenalna izložba hrvatskog dizajna otvorit će se 6. listopada u Paviljonu 19 Zagrebačkog velesajama, čiji je sajam "Ambienta" partner izložbe, najavljeno je na današnjoj… više »

skrolaj na vrh