Lifestyle
STVARNO?

Hrvatski vozači preferiraju rabljene automobile iz Njemačke

objavljeno prije 13 dana

Mnogi rabljeni automobili uvoze se iz jedne u drugu državu kako bi se zadovoljila lokalna potražnja za vozilima. Njemačka, Francuska, Belgija i Italija najveći su izvoznici automobila u… više »

MMMM

Kavica uz Tjedan mode u Parizu

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

Posljednji od 4 velika Tjedna mode i mnogima najdraži, Pariz je ove godine pružio neke od najboljih lookova i cijelih revija o kojima će zaljubljenici u modu još tjednima… više »

SAVJETI

3 namirnice za ravan trbuh do ljeta

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Treba početi razmišljati o ljetu i trbuhu - sigurno ste do sada nabacili kakav višak, pa što bi ga moglo skinuti?  Postizanje ovog cilja zahtijeva više od… više »

ZNATE LI?

Zašto nam je nešto ukusno, a drugo nije?

objavljeno prije 14 dana

Kathrin Ohla mrzila je prokulice. Pa se prisilila da ih jede svaki dan tjedan dana. Je li ona mazohist? Možda - ali ona je iznad svega psiholog. Njezino istraživanje "usmjereno je na… više »

STVARNO?

Zašto bi trebali popiti čašu vode sa sodom bikarbonom

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Soda bikarbona i čaša vode - zvuči dobro? Pa ne baš, vjerujemo, no svejedno bi to trebali povremeno napraviti, pa evo par dobrih razloga za to... Da bi vaši bubrezi bili… više »

DA ZNATE!

Idemo sniziti kolesterol

objavljeno prije 14 dana i 9 sati

Tek toliko da nam svima bude jasna jedna važna stvar - nje svaki kolesterol isti. Dvije vrste proteina prenose ga u stanice i iz njih.  Lipoprotein niske gustoće (LDL, poznat i kao… više »

SAVJETI

Kako se riješiti pivskog trbuha... ali ne i pive ;)

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Iako je pivski trbuščić najčešće korišten izraz, mogu ga dobiti i oni koji ne piju alkohol. Masno tkivo na trbuhu uglavnom se svodi na opće izbore načina života kao… više »

SAVJETI

Zašto je brokula superhrana?

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Brokula pokazuje potencijal u prevenciji i liječenju krvnih ugrušaka, značajnog faktora kod moždanih udara, koji su drugi vodeći uzrok smrti u svijetu. Tim sa Sveučilišta u… više »

SAVJETI

Junk food definitivno nije dobra za vas

objavljeno prije 15 dana i 9 sati

Nezdrava hrana nije napravljena samo da bude ukusna, već i da stvara ovisnost. I to toliko da neki stručnjaci neutaživu žudnju za junk foodom nazivaju mentalnom bolešću, piše… više »

SAVJETI

Ujutro možete izgledati lijepo... ali i ne ;)

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

Rezultati istraživanja provedenog u Francuskoj pokazali su da su osobe, koje su doručkovale obrok bogat rafiniranim ugljikohidratima, ocijenjene kao manje privlačne… više »

SAVJETI

Najbolji recept za sushi

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Ako volite malo drugačije stvari, sushi je sigurno na vrhu takvih stvari, pa evo kakav recept vam možemo predstaviti. Kao što dobro znamo, sushi je poznato japansko jelo sa sirovom… više »

SAVJETI

Zdravo srce - miran život

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Da bude jednostavnije i shvatljivije - prava kombinacija vježbi u vašoj rutini može učiniti čuda za zdravlje vašeg srca. Sve je u vježbanju s pravom ravnotežom. Jessica… više »

SAVJETI

Tjestenine koje možete jesti uvijek

objavljeno prije 16 dana i 7 sati

Ugljikohidrati koji se nalaze u tjestenini uzrokuju skok glukoze, zbog čega bi se dijabetičari trebali kloniti. Ipak, postoje opcije i za tu skupinu ljudi. Na TikToku ih je pobrojala… više »

SAVJETI

5 namirnica za fit prehranu

objavljeno prije 16 dana i 9 sati

Michael Mosley popularizirao je povremeni post i razvio dijetu Fast 800 koja kombinira povremeni post i mediteransku prehranu. Sada je podijelio pet skupina namirnica koje bi trebali… više »

SAVJETI

Antioksidansi na tanjuru

objavljeno prije 17 dana

Antioksidansi su esencijalni spojevi koji pomažu neutralizirati slobodne radikale u tijelu. Ti spojevi štite stanice od oštećenja i smanjuju rizik od kroničnih bolesti, a u… više »

skrolaj na vrh