Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI

Njega kose tijekom jeseni: kako spriječiti ispadanje kose

objavljeno prije 6 sati

Jesen donosi mnoge promjene, uključujući promjenu vremena i uvjeta koji mogu utjecati na zdravlje kose. Mnogi primjećuju pojačano ispadanje kose u ovo doba godine, što je često… više »

ZANIMLJIVO

Može li se trčati po kiši?

objavljeno prije 9 sati

Trčanje na otvorenom može zahtijevati prilagodbu tijekom jeseni i zime, a tijekom kiše važno je razmišljati o udobnosti i vidljivosti, ali i o tlu koje može biti mnogo skliskije… više »

ZANIMLJIVO

5 vrsta hrane koje je pametnije izbjegavati

objavljeno prije 12 sati

Ugljikohidrati ključni dio svake prehrane, ali jednako je važno zapamtiti da nisu svi ugljikohidrati jednaki. Dok složeni ugljikohidrati, poput cjelovitih žitarica, voća i povrća, pružaju… više »

SAVJETI

Kako znati da ste anemični?

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Nedostatak željeza u krvi, poznat i kao anemija uzrokovana nedostatkom željeza, čest je zdravstveni problem koji može utjecati na opće stanje organizma. Željezo je ključno za stvaranje… više »

STARENJE

Jeste li shvatili da ste naglo ostarjeli?!

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Naglo starenje kod ljudi, iako rijetka pojava, može se dogoditi u dva specifična slučaja: psihološkim stresom i bolešću, odnosno stanjem zvanim progerija. Oba slučaja… više »

ZAPAMTITE

Par zamki u povremenom postu

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Povremeni post je način prehrane koji se izmjenjuje između razdoblja normalnog hranjenja i razdoblja potpunog posta ili vrlo ograničenog uzimanja hrane. Post koji se prakticira tisućama… više »

ZLOČESTO ;)

Kako naše tijelo pokazuje da jedemo previše slatkiša?

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Prekomjerna konzumacija slatkiša postala je uobičajen problem u modernom društvu, a tijelo često šalje znakove da unosimo previše šećera. Ovi znakovi mogu… više »

COOL

Dugovječnost na Sardiniji: Tajne stogodišnjaka

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Sardinija, drugi po veličini talijanski otok u Sredozemlju, poznata je po iznimno visokom broju stogodišnjaka. Ovaj otok smatra se jednom od "Plavih zona" - područja na svijetu gdje… više »

ZNATE LI?

Kada je najveća vjerojatnost da ćete se udebljati?

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Debljanje je kompleksan proces koji ovisi o mnogim faktorima, uključujući prehranu, fizičku aktivnost, genetiku i način života. No, određeni periodi u životu i specifične navike mogu povećati… više »

MLJAC!

Glavna zvijezda deserta talijanskog chefa je kremasti espresso

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Iako je ljeto već pomalo za nama i krenula je nova sezona, okusi Italije uvijek su dobra ideja. Zna to i chef Stefano Cosattini, Talijan s hrvatskom adresom, koji je proveo vikend s domaćim… više »

SAVJETI

E da, postajemo stariji... i kako biti bolji?

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Kako starimo, možemo primijetiti da naše tijelo ne funkcionira kao prije, osobito nakon 50. godine. Srećom, postoje svakodnevne navike koje starije osobe mogu usvojiti kako bi… više »

HMMM...

Otkud dolazi nesvjestica?

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Nesvjestica je kratkotrajni gubitak svijesti uzrokovan smanjenim dotokom krvi u mozak. Iako često nije znak ozbiljnog zdravstvenog problema, nesvjestica može biti alarmantan događaj koji… više »

POMFRIT

Omiljena grickalica, ali koliko je zapravo zdrav?

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Pomfrit, hrskava i ukusna delicija, nezaobilazan je dodatak mnogim obrocima diljem svijeta. Ova pržena krumpirova grickalica često je prvi izbor uz hamburgere, sendviče ili mesne… više »

COOL

QMS Medicosmetics otkriva tajnu mladolikosti

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Kada pomislimo na njegu kože, često se fokusiramo na proizvode koje nanosimo izvana - kreme, serume, maske i slične tretmane. Međutim, prava ljepota dolazi iznutra, a to se odnosi i na… više »

SAVJETI

Loša navika koja vam skraćuje život

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Dobro znate, ili ste barem čuli do sada da hodanja 10 000 koraka dnevno ili dodavanja bobičastog voća u doručak igraju ključnu ulogu u dugovječnosti. Međutim, stručnjaci za dugovječnost… više »

skrolaj na vrh