Hrvatska
ODLIČNO!

SOFMEDICA dolazi u Hrvatsku

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

SOFMEDICA, ugledni regionalni pružatelj zdravstvenih rješenja u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi, s oduševljenjem najavljuje svoj dolazak na hrvatsko tržište, čime će… više »

ZANIMLJIVO

Mentalna higijena u školskim klupama- što znamo, a što ne

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Na događanju Mentalna higijena u školskim klupama, meet-up event o mentalnom zdravlju, odvijao se otvoren razgovor s djecom i mladima - saznali smo što muči nove generacije te… više »

DONACIJA

Vrijedna donacija pedijatriji OB Pula

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

I ove su godine Bina Istra, Arena Hospitality Group te organizatori Rocks&Stars@Cave Romane Festivala u Vinkuranu u Općini Medulin, donirali pulsku bolnicu uređajima za dijagnostiku i… više »

SJAJNO

Kampanja o mentalnom zdravlju, “Brave Together”

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Kampanja o mentalnom zdravlju, "Brave Together", u Hrvatskoj će i ove godine pružati podršku onima koji se nose sa anksioznim i depresivnim teškoćama u obliku besplatne… više »

HRVATSKA

Dvije trećine umirovljenika ispod praga siromaštva

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

„Da mi sin ne pomaže, ja bih s mojom penzijom platila režije, kupila nešto sitno u apoteci, malo brašna i jaja" , kaže za DW Lea Dumančić, umirovljenica iz Pule čija… više »

MLJAC

Novi Zvijezda ketchup

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Linija Zvijezda ketchupa od sada ima novo pojačanje - Zvijezda ketchup s 0 % dodanog šećera i 50 % manje kalorija, ali s jednako bogatim i dobro poznatim okusom. Novi ketchup nastao je… više »

BRAVO

Rokamo za PIK PAK kuću

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Prije nekoliko mjeseci Društvo „Naša djeca" Zabok pokrenulo je donacijsku kampanju za izgradnju dječje kuće u Zaboku koja će nositi naziv PIK… više »

DOBROTVORNO

Počinje dobrotovnorna kampanja "Snaga je u nama"

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Tijekom listopada, tvrtka Salvus od svakoga prodanog proizvoda Solgar Skin, Nails and Hair Formula, donira 1 euro udruzi Europa Donna Hrvatska za psihološku pomoć oboljelima od… više »

BRAVO

3. godina projekta Odabrale tate

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Počela je 3. godina projekta ODABRALI TATE u organizaciji Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo (HURR). U sljedećih 10 mjeseci kroz projekt „ODABRALI TATE - Djeca u… više »

MENSA

MENSA opet testira, prijavite se

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Hrvatska Mensa obilježit će Međunarodni dan inteligencije testiranjima inteligencije u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku u subotu 30. rujna. Testiranja će provoditi ovlašteni Mensini… više »

STVARNO?

Novi tretman izbjeglica u Hrvatskoj

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Povećana vidljivost izbjeglica iz Azije i Afrike u Hrvatskoj traje već mjesecima. Promjene u njihovu službenom tretmanu dovele su do naoko slobodnijeg kretanja većeg broja tih ljudi javnim… više »

BRAVO

3. godina projekta ‘ODABRALI TATE - Djeca u fokusu’ by HURR

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Ravnopravno roditeljstvo podrazumijeva podjednaku ulogu oba roditelja u svakoj životnoj dobi, a posebno u ranom razvoju djeteta. Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR) od 2021.… više »

PAZITE I NA DRUGE!

Danas je Svjetski dan prevencije suicida

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Prošle godine u Hrvatskoj je suicid izvršilo 529 osoba, a u Europskoj uniji čak oko 46.000, upozorile su Udruga Životna linija i Hrvatski savez udruga za mentalno zdravlje u… više »

ŠKOLA

Počela je škola!

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Nova školska godina počela je danas za oko 445.800 učenika osnovnih i srednjih škola, od kojih će nešto više od 12.000 sudjelovati u eksperimentalnom programu… više »

TIHA MISA

Deseta Tiha misa Arijane Lekić Fridrih na Trgu bana Josipa Jelačića

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

U subotu 02.09.2023. održat će se deseta po redu „TIHA MISA". „Tiha misa" je skupna intervencija u javnom prostoru umjetnice Arijane Lekić- Fridrih kao reakcija na nedavno… više »

skrolaj na vrh