« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
ZA ŽENE

Kakvi su znakovi horoskopa u krevetu

Ako vas zanima kakav će vam potencijalni partner biti u krevetu, sve što trebate znati o njemu je njegov znak horoskopa

Znak horoskopa određuje kakav je u krevetu
Znak horoskopa određuje kakav je u krevetu (FreeDigitalPhotos)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

seks

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan je vrlo temperamentan u svemu, pa tako i u krevetu, no uz to je prilično zahtjevan - partnerica treba biti dama u društu, kuharica u kuhinji i ljubavnica u krevetu. Voli ekscentrične poze i seks bez predigre.

Bik obožava čulna uživanja, svejedno mu je što će se nakon njega dogoditi, a od partnerice traže bliskost, pa ne čudi da su im ljubljenje, predigra i seks neobično važni. Ljube se kao iz snova ..

Blizanci stalno traže najboljeg partnera, tako da ne možete očekivati preveliku vjernost, a brzanci su i u krevetu, tako da prava žena može imati velikih problema s njima u krevetu jer je neće zadovoljiti.

Rak je vrlo tajanstven, a u trenucima kad je slobodan stalno traži nova uzbuđenja i avanture, no u vezi je vjeran i traži jakog partnera koji će zadovoljiti njegove velike potrebe. Ljubi se dugo, nježno i toplo.

Lav u svemu mora biti prvi, pa tako i u ljubavi, a u kreveti je divlji i neobuzdan karakter koji uvijek očekuje aplauz nakon izvedbe.

Djevica se i u seksu vodi razumom, pa najčešće od partnera traži više nego što je spremna dati, a niti strasti joj nisu baš previše jake.

Vaga obožava raskoš i sjaj, pa traži bogate partnere koji će biti vjerni, jer je Vaga jedan od najvjernijih znakova horoskopa. Emotivnost je ispred strasti, pa orgazam može doći i samo dodirima.

Škorpion je jednostavno simbol perverzije i strasti, kad se dočepaju plijena on je samo njihov. Kako su izuzetno odani, možete očekivati da će vas nositi kao kap vode na dlanu, no samo dok su sigurni da ste potpuno njihovi. Seks je - nevjerojatan.

Strijelac obožava maštati i razgovarati, a takve ga karakteristike često vode u tuđe vrtove ljubavi, jer cijeloga života traži savršenu partnericu kojoj će pokazati stotine načina na koje je može zadovoljiti.

Jarac je svojim realističnim pristupom sjajan partner u krevetu jer želi sve doživjeti za života, ne obazirući se puno na svijet oko sebe. Partnera će zadovoljiti uvijek, no i tražiti da se to i njemu dogodi. 

Vodenjak je kao prava prehlada, dolazi iznenada i potpuno vas preuzme, samo da bi nestao bez traga. On je zapravo kolekcionar strasti i ljubavi koji uvijek zna što treba napraviti kako bi partnericu lansirao u orbitu.

Ribe imaju meko srce puno osjećaja, obožavaju ljubiti i voljeti, ali i biti voljene, a seks je blag i nježan, bez nekog pretjeranog uvoda, no traje dugo i vrlo je zadovoljavajuć za oba partnera. 

22.11.2014. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh