« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
AJOJ

Kako muljaju muškarci prema znaku horoskopa

Strijelci u svojim lažima nisu baš spretni, dok će Škorpioni uspješno preokrenuti priču i početi vrijeđati

Ulovljen u laži :)
Ulovljen u laži :) (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

laganje

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan poriče sve što ga pitate, agresivno reagirajući na bilo koju optužbu, tako da s njima morate biti vrlo pažljivi.

Bik je nesiguran kad laže ili pokušava sakriti istinu, što je lako prepoznati jer su inače potpuno samosvjesni i sigurni.

Blizanci su paranoični, viču i protestiraju kad god im gledate preko ramena ili nešto slično, a to je jasan znak da nešto skriva i da možete slobodno posumnjati. No, kad Blizanac nešto skriva, sigurno se radi o kapitalcu.

Rak prešućuje stvari vrlo rijetko, a u tim trenucima postaje udaljen i tih, što je jasan znak da nešto nije u redu.

Lav je svađalački raspoložen i postaje opsjednut kontrolom kako bi skrenuo pažnju sa sebe, što je automatski sumnjivo, tako da odmah znate da nešto skriva.

Djevica je uobičajeno emotivna i draga osoba, no kad počne govoriti da ga nešto nije briga i da možete raditi što god želite, jasno vam je da ima nešto čudno na umu.

Vaga sjajno laže kad misli da jednostavno nema drugog izlaza, a pritom koristi emotivnu manipulaciju kako bi se partner osjećao kao grozna osoba.

Škorpion je prilično neugodan kad nešto skriva, tako da kad čujete ružne i zlobne komentare na račun svog izgleda i pameti.

Strijelac ostavlja jasne znakove skrivanja laži, jer će svaki put kad je izlaže promijeniti po neki detalj, tako da samo treba pratiti trag krušnih mrvica.

Jarac će uvijek prebacivati krivnju na partnera, tvrdeći da je ona kriva za to što je on pogrešno napravio, a kad ga ulovite u laži, i to će okrenuti protiv vas.

Vodenjak laže prilično uvjerljivo jer može ostati hladan u svakoj situaciji, ali ipak ga možete provaliti po emocionalnoj distanci koju će tada zauzeti.

Ribe imaju savjest koja ih odaje kad lažu, a najbolje ćete ga provaliti kad najednom počne za vas raditi više nego inače. 

20.08.2014. 16:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh