Hi-tech
KORISNO

Kako spasiti mobitel koji je pao u vodu?

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Mobitel vam je pao u vodu, panično ga vadite van i pokušavate upaliti, a on ne radi. Nakon toga slijedi tuga, zbrajanje ušteđevine i potraga na internetu za najboljom ponudom… više »

SPONZORIRANA VIJEST

Novi salon u Radničkoj i nova akcija u Corbisu!

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Najpropulzivniji hrvatski web shop za bijelu tehniku Corbis otvorio je novi salon u Zagrebu, na adresi Radnička cesta 34a. Kako bi zajedno s kupcima proslavili otvorenje, odlučili su darovati… više »

KRAJ MONOPOLA

Microsoft popustio: Uz Windowse od sada dolaze Firefox i Chrome

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Svađa između Microsofta i Europske komisije konačno je završila - prilikom instalacije Windowsa korisnici će u budućnosti sami birati koji internetski preglednik žele koristiti.… više »

Zelena solucija

Kotač za bicikl koji se sam pokreće i štiti okoliš

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Nalikuje običnom kotaču za bicikl s podebljanim središtem. No, unutar tog središta nalazi se novi, revolucionarni elektro-pogon. Novi kotač, koji su razvili istraživači s… više »

Nisu namjerno

Microsoft priznao da je krao ideje od konkurencije

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Internet stranica Juku lansirana u studenom sadrži iste koncepte kao i drugi sustavi mrežnog komuniciranja poput Twittera. No, početkom ovog tjedna, tim programera koji stoje iza Plurka,… više »

LETAČKA PREKRETNICA

Poletio prvi Boeing 787 Dreamliner

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Novi putnički zrakoplov Boeing 787 Dreamliner u utorak je izveo svoj prvi probni let, poletjevši iz Everetta u američkoj saveznoj državi Washingoton gdje je sjedište Boeinga,… više »

Top lista

Nova verzija Call Of Duty najbolja igrica u 2009.

objavljeno prije 15 godina

Magazin Time svake godine objavljuje svoje top liste događaja i proizvoda koji su obilježili proteklih dvanaest mjeseci, a u svom najnovijem izdanju posebno mjesto pripalo je igricama za… više »

NASA

WISE lansiran u misiju kartiranja cijelog svemira

objavljeno prije 15 godina

NASA je u ponedjeljak iz zrakoplovne baze Vandenberg u Kaliforniji lansirala svemirski kartografski satelit WISE (Wide-field Infrared Survey Explorer) koji tijekom devet mjeseci u obilasku… više »

Informacije cure

10 stvari koje ne biste trebali otkriti na socijalnim mrežama

objavljeno prije 15 godina

35 posto odraslih ima profil na barem jednoj takvoj mreži. 3/4 korisnika korisnika u dobi od 18 do 24 imaju takav profil. Istraživanja pokazuju da 89 posto ljudi koristi socijalne mreže kako… više »

Zaštita sluha

EU namjerava ograničiti glasnoću mp3 playera

objavljeno prije 15 godina

Konzultacije bi  trebale početi iduće godine, a konačna odluka uslijedila bi na proljeće. ˝Do 10 milijuna Europljana, uglavnom mladih ljudi, riskiraju stalni gubitak sluha u idućih pet… više »

Nove mogućnosti

5 stvari koje trebate znati o kontroli privatnosti na Facebooku

objavljeno prije 15 godina

Nove postavke trebale bi olakšati i pojednostaviti kontrolu vaših informacija, no ove promjene izazvale su podijeljena mišljenja. Nove kontrole privatnosti uključuju neke… više »

nije bolje

Oštre kritike za nova pravila privatnosti na Facebooku

objavljeno prije 15 godina

Stručnjaci za zaštitu privatnosti jako su razočarani najnovijim promjenama pravila privatnosti koje su uvedene početkom tjedna, piše AFP. "Te takozvane promjene koje su trebale… više »

Istine i laži

5 mitova o internetu

objavljeno prije 15 godina

Ipak, postoje i tvrdnje koje sve češće možemo čuti, a postale su toliko uvriježene da ih se smatra apsolutnom istinom. Međutim nije baš tako. Pogledajte popis 5 najčešćih… više »

NOVITETI

Google uveo real-time pretragu

objavljeno prije 15 godina

Google Inc pojačao je svoju tražilicu novim dodatkom - 'real time' pretragom koja bi korisnicima trebala omogućiti 'up-to-the-second' dostupnost najnovijim informacijama o pojmu koji… više »

top 3

Tehnološke uspješnice 2009.

objavljeno prije 15 godina

Početak prodaje brzog iPhone 3GS-a izazvalo je pomutnju među korisnicima mobitela i medija, a redovi kupaca mogli su se vidjeti u gotovo svim zemljama na čijim tržištima se pojavio… više »

skrolaj na vrh