Clubbing
KONCERTI

Tobogan nastupa u zagrebačkom Klubu 14.2.

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Program Black Light na dan zaljubljenih u zagrebačkom Klubu okuplja prave zaljubljenike u ritam i ples. Tobogan, sastav koji uživo na istrumentima izvodi plesnu elektronsku glazbu, dolazi u… više »

SMS 2014

Stop Making Sense objavio prva imena s lineupa

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Donoseći odlično iskustvo zabave na plaži na prekrasnoj lokaciji u The Gardenu Tisno, Stop Making Sense festival se petu godinu vraća na dalmatinsku obalu, i to od 31. srpnja do 3. kolovoza… više »

NYE 2014

UES poziva na Novogodišnji doček + after party

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

United Electronic Sound s velikim zadovoljstvom poziva sve one koji žele uploviti u Novu godinu uz nezaboravan provod, odličnu glazbu i vrhunsku atmosferu da nam se pridruže na velikom… više »

NYE 2014

Nova godina u zagrebačkom Klub.u uz bass magove Street Creeps

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Novogodišnji tulum u klubu Klub. u centru Zagreba donosi zabavu na 2 floora s drum'n'bass, dubstep, trap, house, garage ritmovima, te gostovanjem jednog od članova britanskog trojca… više »

PARTIJANA

Novo izdanje Cycle programa u Mastersu 21. prosinca

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Cycle program u klub Masters ove subote 21. prosinca dovodi četiri dečka željna dobre zabave. Klub koji u ležernoj atmosferi i s odličnim ozvučenjem diktira trendove na klubskoj sceni u… više »

2014.

Nova 101 godina u Tvornici

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Priče s prošlogodišnjeg dočeka Nove godine u Tvornici još kruže gradskim tržicama i mračnim ulicama pa bi bio red da se tradicija najboljeg dočeka nastavi. Iz tog razloga… više »

VIKEND

Vikend u Klub.u spaja dvije nerazdvoje discipline – ples i glazbu

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Plesno klupski vikend u zagrebačkom Klub.u 29. i 30. studenog spojit će dvije discipline koje ionako ne idu jedna bez druge - ples i glazbu. Petak režira zagrebačko plesno natjecanje Zagreb… više »

SRETAN ROĐENDAN

SMIF 'N' WESSUN iz Brooklyna na 20. rođendanu Blackouta!

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Najdugovječnija i najutjecajnija regionalna hip-hop institucija, Blackout, započet će 19. studenog obilježavanje 20 godina aktivnog rada. Centralni događaj proslave zbit će se upravo u… više »

SRETAN

Chew The Fat! Croatia slavi 4. rođendan u Tvornici uz bass i hip-hop

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Chew The Fat! Croatia, opako dijete bassa, 22.11. slavi 4. rođendan u oba pogona Tvornice kulture. Kao jedan od programa koji si je uzeo za zadatak promovirati bass scenu, proteklih godina… više »

VINTAGE

Good Vibrations u znaku Rammsteina

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

U srijedu, 20.11., Good Vibrations program bit će epicentar vrlo žestokih vibracija! U Vintage Industrial Bar stiže nam Kein Engel - Rammstein Tribute Band! U više od 2 sata, Kein… više »

PARTIJANA

Freilauf & Kez YM u Mastersu

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Klupski program Freilauf u još jednom izdanju u Mastersu 16. studenog 2013. predstavlja producenta i DJ-a iz dalekog Japana. Kez, pravim imenom Kazuki Yamaguchi, opaka je njuška… više »

PREDSTAVA

Što je muškarac bez trikova 8. studenog na vidikovcu Zagreb Eye

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Još je nekoliko dana do premijere predstave Što je muškarac bez trikova, a najpoznatijeg hrvatskog iluzionistu, čini se, snašle su prave nevolje. Vraćajući se… više »

PARTIJANA

Kamo u Zagrebu na Halloween party večeras

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Ako jednostavno ne možete odoljeti mogućnosti maskiranja u neko grozomorno biće i druženje s jednako groznim bićima u nekom prostoru, zagrebački klubovi potrudili su se ove godine… više »

PARTIJANA

Chew The Fat! Croatia predstavlja bass i punk Halloween izdanje

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Chew The Fat! Croatia baca kletvu opakog bassa na još jednom Halloween izdanju koje će se održati u Tvornici kulture 31. listopada od 23 sata. Ovo izdanje zauzet će oba pogona Tvornice… više »

CLUBBING

PHAT KSET predstavlja Soul Brothers

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

U subotu, 26. listopada, sve ljubitelje urbanog zvuka očekuje novo izdanje hip hop programa Phat KSET na kojem će gostovati DJ dvojac pod nazivom „Soul Brothers". Ovaj Phat KSET krasi… više »

skrolaj na vrh