Biznis
SAVJETI

Hoteli čije uređenje želimo i doma, evo zašto...

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Koliko ste puta vidjeli prazna hotelska predvorja, neiskorištene zone za sjedenje ili za rad u hotelskim hodnicima te prazne hotelske barove? Umijeće uređenja hotela krije se upravo u… više »

EU

EU se treba pripremiti za proširenje

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Michel je rekao da je samit Europske unije u Granadi "vrlo važan jer će pokrenuti raspravu o strateškoj agendi Europske unije", a rasprava će se voditi u tri smjera. "Prvo - što… više »

EK

Poticaji za vraćanje starih mobitela

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

U Europskoj uniji prikuplja se vrlo malo starih elektroničkih uređaja. Procjenjuje se da u ladicama europskih kućanstava ima oko 700 milijuna starih mobitela. Mobiteli su puni dragocjenih… više »

INFORMACIJE

Otvoreni 15. Dani inženjera elektrotehnike

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

S rekordnim brojem preko 1.000 registriranih sudionika, na danas otvorenom skupu najeminentnijih stručnjaka elektrotehničke struke, istaknuto je kako ubrzani procesi energetske… više »

BRAVO

Uber daruje studentima 50 posto popusta na vožnje povodom nove akademske godine

objavljeno prije 6 mjeseci

Nakon uspješnih rezultata tijekom turističke sezone, gdje je Uber zabilježio rast vožnji od 55 posto tijekom ljetnih mjeseci u usporedbi s istim razdobljem lani, kao omiljenu opciju… više »

ODLIČNO!

Zvijezda i Omegol B1 podržavaju Zakladu Hrvatska kuća srca

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Povodom Svjetskog dana srca i predstavljanja novog funkcionalnog proizvoda - namaza Omegol B1, Zvijezda je podržala rad Zaklade Hrvatska kuća srca. Zaklada educira građane o važnosti njihove… više »

STARTUP

ZICER nudi lovu!

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Startup Factory je prvi hrvatski startup akcelerator i višestruko nagrađivani program ZICER-a - Zagrebačkog inovacijskog centra. Tijekom posljednjih sedam godina kroz ovaj su se… više »

ODLIČNO!

WOLF po treći put

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Za ovogodišnje izdanje WOLF - Women of Luminous Future konferencije koje će se održati 6. i 7. listopada u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, organizatori su najavili do sada najjači… više »

ANALIZA

Problemi poduzetnika u Hrvatskoj

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Poduzetnici u Hrvatskoj smatraju da su im za poslovanje iznimno važne vještine ophođenja sa zaposlenicima i klijentima, vjeruju da su u njima vrlo dobri, ali su svjesni i prostora za… više »

REZULTATI

Zvijezda slavi 107 godina

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

U svoju 107. godinu Zvijezda ulazi kao kompanija čijih se pet brandova, prema nedavno objavljenoj BRANDscore ljestvici snage brandova, nalazi na listi top 10 najjačih u Hrvatskoj. Tako je za… više »

ANALIZA

Prijeti li ozbiljan trgovinski sukob s Kinom?

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Otkako je Europska unija najavila da će preispitati krši li Kina pravila tržišnog natjecanja subvencioniranjem elektroautomobila, raste zabrinutost zbog mogućeg trgovinskog rata… više »

HMMM...

Hrvatska i negativne posljedice turizma

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Hrvatska je tražena kao turistička destinacija. Turistička branša će vjerojatno ove godine premašiti rekordnu godinu prije korone, 2019. To je priopćilo hrvatsko Ministarstvo… više »

MA DA?

Kompare.hr kao najveći posrednik za osiguranja

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

U izvješću platforme za analizu tržišta osiguranja Insure.hr iz kolovoza 2023., objavljeno je da tvrtka Custodia d.o.o. preko koje posluje najveći hrvatski komparator osiguranja… više »

U LOVI SU

Uber ruši rekorde

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Nakon prošlogodišnjeg rasta vožnji Ubera od 70 posto tijekom turističke sezone, ova najpopularnija opcija prijevoza u Hrvatskoj opet ruši rekorde. Naime, tijekom ljetnih… više »

ČESTITAMO

ZICER je osvojio titulu "Croatian EEPA 2023 national winner"

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

ZICER - Zagrebački inovacijski centar ovih se dana može pohvaliti novim priznanjem. U konkurenciji hrvatskih projekata osvojili su priznanje EPPA 2023 nacionalnog pobjednika. Sada su u finalu… više »

skrolaj na vrh