Biznis nema prethodne stranice
ZANIMLJIVO

Končar pokazao baterijski vlak

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Regionalni tehnološki lider i nositelj domaće industrije, KONČAR, ovog rujna tradicionalno nastupa na najvećem svjetskom sajmu transportne industrije, InnoTransu u Berlinu, gdje je po… više »

AJD' BAR NEKO...

Potpisan novi Kolektivni ugovor za trgovinu

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

HUP - Udruga trgovine i Sindikat trgovine Hrvatske, kao reprezentativni predstavnici Poslodavaca i Sindikata, potpisali su Kolektivni ugovor za djelatnost trgovine kojim se ostvaruje osnovni… više »

ZAPAMTITE

Tondach krovni prozori

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Krovni prozori postaju sve popularniji element moderne arhitekture, donoseći stilsku ljepotu i funkcionalnost u svaki prostor. Za kvalitetan i funkcionalan dom od izuzetne je važnosti odabir… više »

STVARNO?

Intel zaoštrava njemačke ekonomske probleme

objavljeno prije 3 dana

Stalno pristižu nove loše vijesti za njemačku privredu. Američki koncern Intel je u ponedjeljak (16.09.) objavio da će na najmanje dvije godine zamrznuti 30 milijardi eura težak… više »

KASNO

Zašto Meta upravo sad zabranjuje rusku propagandu?

objavljeno prije 4 dana

Za korisnike u Europi sve ostaje isto kada skrolaju kroz svoje vremenske trake na Instagramu, Facebooku ili Threadsu. Nešto se promijenilo u drugim dijelovima svijeta od… više »

DOBRA IDEJA

Švedska želi de-digitalizirati mlade

objavljeno prije 5 dana

Ne tako davne 2017. Švedska je donijela petogodišnju strategiju digitalizacije za škole, koja je za glavne ciljeve imala „stvoriti dodatne mogućnosti za… više »

EK

Europska komisija: što treba znati o novoj vladi EU-a?

objavljeno prije 7 dana i 20 sati

Ursula von der Leyen, stara i nova predsjednica Europska komisije (EK), u Strasbourgu je predstavila ekipu s kojom želi vladati EU-om u idućih nekoliko godina. Nije bilo baš… više »

NOVOSTI

Hrvatski FMCG sektor porastao gotovo 6 posto

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Potrošači u Adriatik regiji postaju opušteniji u 2024. godini što se očituje u njihovoj spremnosti da plate više za kvalitetu jer je svijest o cijenama znatno pala… više »

MOLIM?!

Njemačka uvodi kontrole na sve granice

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Od danas (16.9.2024.), njemačka Savezna policija neće kontrolirati putnike samo na istočnim i južnim kopnenim granicama, nego i na njemačkim granicama na sjeveru i zapadu, i to najmanje… više »

POROTHERM

Izgradite vrijedno nasljeđe za svoju obitelj

objavljeno prije 11 dana

Kupnja nekretnine smatra se jednom od najsigurnijih investicija. Iako uvijek postoje rizici kod ulaganja, oni se mogu značajno smanjiti ako se gradi s vrhunskim materijalima koji osiguravaju… više »

EU

Problemi sa zaštitom mora

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

Niske razine zaštite u 86% zaštićenih morskih područja (MPA) ostavile su EU daleko od postizanja ciljeva bioraznolikosti za 2030., koji su osmišljeni kako bi se smanjio… više »

COOL

CoreLine predstavila je NoCapp

objavljeno prije 14 dana i 18 sati

Zagrebačka IT agencija CoreLine predstavila je NoCapp, novu i jedinstvenu uslugu na domaćem digitalnom tržištu. Kroz NoCapp i NoCapp Studio, agencija će nuditi izradu UGC i short form… više »

HMMM...

Overturizam u Hrvatskoj

objavljeno prije 15 dana

Slučaj Golubove špilje u Puli, koja je zbog najezde kajakaša i turista koji skaču s tamošnje stijene postala opasna po život, ali i po životinjske vrste koje žive u njoj,… više »

ZANIMLJIVO

Generacija Z diktira tempo, a ovi ljudi znaju kako ih pridobiti

objavljeno prije 16 dana i 20 sati

Plaćanje mobitelom ili jednim klikom, digitalne banke i kriptovalute, i debitne kartice pred kreditnima, ovo su samo neke od karakteristika generacije koja očekuje kvalitetnije, brže i… više »

EHHH...

Kako sebe vide zaposlenici u Hrvatskoj?

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Zaposlene osobe u Hrvatskoj relativno pozitivno ocjenjuju svoje poslovne sposobnosti, pritom dajući sebi najviše ocjene u timskom radu, digitalnim kompetencijama kao i komunikacijskim… više »

skrolaj na vrh