Biznis nema prethodne stranice
SAVJETI

Adekvatno zaštitite svoj dom Tondach crijepom

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Tuča nastaje kada se kapi kiše, nošene jakim vjetrom, smrzavaju u gornjim dijelovima atmosfere i formiraju kuglice leda koje zatim padaju na zemlju. Ove kuglice leda, poznate… više »

SAVJETI

Povratak u školske klupe uz odličnu ponudu Hrvatskog Telekoma

objavljeno prije 2 dana

Početak nove školske godine za mnoge od nas predstavlja značajan korak u životima i donosi brojne izazove. Veliki se broj roditelja po prvi put susreće s činjenicom kako njihova djeca… više »

PRIJAVE

Prijave za SME EnterPrize

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Ako ste malo ili srednje poduzeće posvećeno zajednici i zaštiti okoliša, ovaj je natječaj namijenjen upravo vama. Naime, SME EnterPRIZE u trećem izdanju pruža priliku tvrtkama s… više »

EH, DA...

Susjedne zemlje kao spas za hrvatsku industriju i turizam?

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Hrvatsku izuzetno ugrožava ekonomska kriza u Njemačkoj, ima li se u vidu da je upravo ona najveći hrvatski vanjskotrgovinski partner. Štoviše, kao najveća europska gospodarska… više »

COOL

Pepco nudi Back-to-School set za 13 eura!

objavljeno prije 7 dana

Dok ljetni praznici još uvijek traju i djeca uživaju u bezbrižnom vremenu, za roditelje se polako bliži izazov priprema za novu školsku godinu. Zato je Pepco pripremio posebnu… više »

ZANIMLJIVO

Zanimljiva analiza tržišta rada

objavljeno prije 8 dana i 15 sati

U Hrvatskoj je u prvih šest mjeseci objavljeno više od 174.000 oglasa za posao, što predstavlja pad od 2,1% u odnosu na isto razdoblje prošle godine, otkriva… više »

COOL

Fuckup Nights Zagreb, Vol. 01 (Bilo mi je prvi put…)

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Novi business-casual event na sceni Zagrebačka event scena od ove je jeseni bogatija za jedan novi globalni događaj - Fuckup Nights Zagreb, a prvi u nizu evenata čeka nas 24. rujna u klubu… više »

COOL

Novo na Woltu - Dodaj više za manje

objavljeno prije 10 dana

Korištenje usluge "Double Order" je vrlo jednostavno. Wolt korisnici slijede uobičajen proces narudžbe hrane, ili proizvoda iz ponude Wolt platforme. Na kraju narudžbe u Wolt… više »

BIZNIS

Novi financijski direktor Infobipa

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

Infobip, globalna cloud komunikacijska platforma, imenovao je Yariva Dafnu na mjesto financijskog direktora (CFO). Yariv Dafna je iskusni rukovoditelj u području financija, poslovnog… više »

B2B RUN

B2Run dolazi u Zagreb 12. rujna, prijave moguće još nekoliko dana

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Ako tražite priliku za "bijeg iz ureda" i opuštanje s kolegama nakon posla, B2Run Zagreb je idealan događaj za vas. Najveće afterwork druženje u Hrvatskoj održat će se u četvrtak, 12.… više »

EH, DA...

Kako će izgledati trgovine u budućnosti?

objavljeno prije 12 dana

U podružnici španjolskog modnog giganta Bershke u Frankfurtu, najvećoj filijali tog lanca u Europi, mušterije očekuje, kako ga portal Tagesschau.de… više »

NAJAVE

Trading fest with the best u Zagrebu

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

U dinamičnom svijetu financija, prilagodba tržišnim uvjetima i kontinuirano usavršavanje ključni su za dugoročan uspjeh. S obzirom na brze promjene u financijskom sektoru,… više »

EH, DA...

Kako riješiti krizu mirovinskih sustava u EU-u?

objavljeno prije 13 dana i 18 sati

Demografska tempirana bomba u Europi otkucava već desetljećima. Stanovništvo Europske unije postaje sve starije - više od petine sada ima 65 ili više godina.… više »

EH, DA...

Zašto je toliko istarskih vila s bazenima bez gostiju?

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

„Početak sezone bio je dosta slabiji u odnosu na lani i krenuo je prilično kasnije, tek u drugoj polovici lipnja. 'Rupe' u srpnju bile su po dva, tri, sedam, pa i 10 dana. Nije bilo… više »

OČEKIVANO

Pariz i Francuska dobro zaradili od OI

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Nedjeljnom ceremonijom zatvaranja završile su Olimpijske igre u Parizu, a Visa, službeni partner za platnu tehnologiju Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, je objavila dodatne podatke… više »

skrolaj na vrh