Auto-moto

Subaru Impreza Coupe na tržištu 2010.

objavljeno prije 16 godina

Subaru će Imprezu Coupe ponuditi kupcima 2010. godine i to u dvije različite inačice. Jedna će biti sa znakom Toyote, a druga s logom Subaru koja će više nalikovati modelu WRX. Za… više »

GM će prodati ili ukinuti Hummer

objavljeno prije 16 godina

Veliki zaokret u poslovanju General Motorsa je za iduće razdoblje najavio njihov predsjednik Rick Wagoner u Delawareu. Kako sada stvari stoje, u GM-u čak razmišljaju o prodaji marke… više »

Otvoren Mercedesov AUTOline centar

objavljeno prije 16 godina

Poslovni centar AUTOline d.o.o. u Dugopolju kraj Splita svečano je otvoren 30. svibnja. Na veliku Mercedesovu feštu stigli su brojni uzvanici i poznate osobe iz javnog života.… više »

Renault nudi Rapid Compact

objavljeno prije 16 godina

Renault je u EU počeo s prodajom malog dostavnjaka Kangoo Rapid Compact. On je 38 cm kraći nego Kangoo Rapid (dužina je 383 cm), ali mu u prtljažni prostor može stati jedna europaleta. Osim… više »

Indijci za Nano žele airbag od 10 dolara

objavljeno prije 16 godina

Indijski koncern Tata Motors svojedobno je uz veliku pompu najavio kako će lansirati mini automobil Nano po cijeni od samo 2500 dolara. Također su istakli kako žele da Nano ima određeni… više »

Tuže Sloveniju zbog vinjeta?

objavljeno prije 16 godina

Namjere Slovenaca da od 1. srpnja uvedu vinjete kao sredstvo plaćanja uporabe autocesta izazvala je proteste u EU. Slovenija naime planira samo vinjete koje trajušest mjeseci odnosno… više »

Kupcima u Butleru na poklon - pištolj

objavljeno prije 16 godina

Jedan trgovac automobilima iz Butlera u Missouriju uveo je originalan način poboljšanja prodaje. On naime svakome kupcu automobila na poklon daje poluautomatski pištolj ili… više »

Autoline u Dugopolju

objavljeno prije 16 godina

Zagrebačka tvrtka Euroline je na konferenciji za tisak održanoj u hotelu Le Meridien Lav u Splitu, najavila u petak 30. svibnja otvaranje najvećeg i najmodernijeg prodajno-servisnog centra u… više »

Seks s automobilima

objavljeno prije 16 godina

Amerikanac Edward Smith je javno priznao kako je imao seksualne odnose s oko 1000 automobila. Kaže da ga ni žene ni muškarci seksualno ne privlače kao automobili. Njegova… više »

Zbog satelita propala krađa

objavljeno prije 16 godina

Moderna tehnologija donosi brojne prednosti na svim područjima. A kako to izgleda kad su u pitanju krađe automobila, najbolje se vidi iz slučaja koji se nedavno dogodio.Naime, ženska osoba je… više »

Unaprijeđeni Accord - limuzina s pedigreom

objavljeno prije 16 godina

I prije službenog predstavljanja, nova Honda Accord izazvala je veliki interes i, a dvodnevnim vožnjama u okolici Dubrovnika osobno smo se uvjerili zašto je tako... Accord je… više »

Odlični rezultati na crash testovima

objavljeno prije 16 godina

Svih sedam automobila, koje je udruga za sigurnost prometa Euro NCAP podvrgnula crash testovima, dobilo je vrlo visoke ocjene za zaštitu putnika i djece na stražnjem sjedalu. S pet… više »

Ferrari će u Parizu imati debi Californie

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Najnoviji Ferrarijev propeti konjić GT stila nazvan California, predstavljen je u Maranellu, ali samo na internetskom mediju. Tako su javnosti postale dostupne tri tvorničke fotografije,… više »

Peugeot 908 HDi zasad nepobjediv

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Na stazi Spa-Francorchamps u Belgiji, na trećoj utrci sezone Le Mans Series slavio je 700 KS jaki dizelaš Peugeot 908 HDi FAP s brojem 7, koji su vozili Nicolas Minassian, Marc Gene i… više »

Novi Megane će zasjati u Parizu

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Stručni su se magazini raspisali o trećoj generaciji Renaulta Megane, jer su Francuzi u završnim fazama testiranja. Stoga je novi Megane omiljena tema i meta… više »

skrolaj na vrh