Auto-moto

Zastavice uzrokuju veću potrošnju

objavljeno prije 16 godina

Zbog EP-a u nogometu, određeni broj navijača na automobilima želi istaknuti navijačke zastavice. Stoga je u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji to dozvoljeno samo za vrijeme održavanja… više »

U 2009. stiže nova BMW-ova ‘petica’

objavljeno prije 16 godina

Fotoreporteri koji ‘vrebaju’ nove modele automobila na testovima imali su uspjeha i snimili novu generaciju BMW-a serije 5. Bavarci naime planiraju za 2009. godinu predstavljanje… više »

GINA ima karoseriju poput kože

objavljeno prije 16 godina

BMW je ovih dana službeno predstavio neobični konceptni automobil nazvan GINA (Geometry and Functions In “N” Adaptions) Light Visionary Model. Ovaj futuristički roadster nalikuje… više »

‘Gusjenica’ na humanitarnom putu

objavljeno prije 16 godina

Gusjenica Raid je i ove godine zauzela istaknuto mjesto u humanitarnom radu. Naime, Citroënovi 2 CV (Spaček), Dyana i drugi modeli krenuli su na put dug 2000 km oko Hrvatske s ciljem… više »

Za Fiat 500 plaćeno 250.725 eura

objavljeno prije 16 godina

U Londonu je održana aukcija s koje je ukupni prihod uplaćen u humanitarne svrhe udruzi Absolute Return for Kids. Na aukciji su bila i četiri Fiata 500 koje je dizajnirala umjetnica Tracy… više »

Rumunj tukao policajce misleći da su lopovi

objavljeno prije 16 godina

Bizarna scena se pred nekoliko dana dogodila u Štajerskoj u Austriji kada su službenici u policijskom automobilu sa uključenim rotacijskim svjetlima i sirenom slijedili i zaustavili… više »

Čak 39.879 prodanih u prvih pet mjeseci

objavljeno prije 16 godina

Prema rezultatima mjesečenog istraživanja naše najbolje agencije Promocije Plus, u svibnju je u Hrvatskoj prodano 8736 automobila, što je za 7,9 posto više nego u istom… više »

Helikopter nosio Lambirghini

objavljeno prije 16 godina

Helikopter talijanske mornarice je nedavno u Torinu prebacio Lamborghini Reventon na krov zgrade Lingotto. Razlog tom nesvakidašnjem događaju je manifestacija zvana Torino 2008.… više »

Ford Focus RS debitira u Londonu

objavljeno prije 16 godina

Kao odgovor na Subaru Imprezu WRX STi i Mitsubishi Lancer EVO X, Ford priprema Focusa RS. On će biti predstavljen kao koncept na autosalonu u Londonu u srpnju.Prodaja serijske verzije će… više »

Novi Aveo - prinova koja mnogo obećava

objavljeno prije 16 godina

U Hrvatskoj započinje prodaja novog Avea s petera i troja vrata, čime će biti upotpunjena Chevroletova obitelj malih automobila. Najznačajnije osobine oba modela su njihova dojmljiva… više »

Nova oprema za Mazdu3

objavljeno prije 16 godina

Iako je na tržištu već pet godina, Mazda3 i dalje tražena na u Hrvatskoj, gdje je stalno među 20 najprodavanijih te sedma-osma u segmentu kompaktnih modela. Novi, tek uvedeni paketi… više »

Sve više poginulih na cestama

objavljeno prije 16 godina

Do prvog lipnja 2008. na našim su cestama poginule 252 osobe, što je 12 posto više nego u istom razdoblju prošle, kada je bilo 225 stradalih. U usporedbi sa 2006.,… više »

Snimao pa ostao bez posla

objavljeno prije 16 godina

Skoro svi proizvođači automobila zabranjuju uporabu fotoaparata i mobitela s kamerom u svojim pogonima kako bi spriječili industrijsku špijunažu. Da takve stvari nisu bezazlena igra,… više »

Toyotin Night-view sustav

objavljeno prije 16 godina

Toyota će u novi model Crown Hybrid ugrađivati sustav Night-view koji u mraku prepoznaje pješake ispred vozila. Noćno osmatranje funkcionira samo pri brzinama od 15 do 60 km/h i nudi… više »

Ford KA spreman je za serijsku proizvodnju

objavljeno prije 16 godina

Dugo čekanje ispunjeno katkada ispraznim nagađanjem je završeno. Pred vama je, naime, jedna od prvih fotografija novog Forda KA koji će zamijeniti već 12 godina stari istoimeni model.… više »

skrolaj na vrh