Auto-moto

Powershift mjenjač gorivo štedi

objavljeno prije 16 godina

Dvolitarski turbodizelski modeli Volva C30, S40 i V50 sada su dostupni i s potpuno automatiziranim mjenjačem. Naime, radi se o novom Powershift prijenosu sa šest brzina koji, u… više »

Hyundai Coupe 2.0 Cool Emotion

objavljeno prije 16 godina

Korejski Hyundai je ovih dana na tržištu zemalja EU počeo s prodajom posebnog modela Coupe. Riječ je o automobilu nazvanom Coupe 2.0 Cool Emotion koji će biti proizveden u samo 100… više »

Exeo će biti nova Seatova lilmuzina

objavljeno prije 16 godina

Seatova nova limuzina nositi će ime Exeo. Njezino lansiranje na tržište predviđeno je za 2009. i označava novi važan trenutak u povijesti španjolskog branda, koji širi… više »

Aygo Crazy - Toyotin supermališan sa 200 KS

objavljeno prije 16 godina

Toyota Aygo Crazy je suprotni primjer za sve ‘divlje’ koncepte koji izgledaju fenomenalno na salonima, ali su zapravo aduti od papira, jer nikada ne mogu u realnosti pokazati… više »

Continental Flying Spur je najjači Bentley u povijesti

objavljeno prije 16 godina

Bentley je odlučio lagano zategnuti bore jednom od najluksuznijih i najekskluzivnijih automobila na svijetu, te ga učiniti još prestižnijim i elitnijim. Model Continental Flying Spur,… više »

Cadillac odvozio rekord na stazi Nordschleife

objavljeno prije 16 godina

Završna testiranja ograničene serije Cadillaca CTS-V modela za 2009. godinu privedena su kraju. Rezultati su pokazali da je Cadillac napravio najbrži sportski sedan na svijetu. CTS-V… više »

Serijski model u rally odjeći

objavljeno prije 16 godina

U Njemačkoj je Suzuki pripremio posebnu verziju automobila SX4 WRC. Radi se o ‘civilnoj’ verziji serijskog automobila koji ima klasičnu serijsku tehniku 4x4 pogona i serijski 1,6… više »

Citroënov 14. susret

objavljeno prije 16 godina

Citroën klub Hrvatske organizira 14. susret ljubitelja Citroënovih vozila koji će se održati u prekrasnom okruženju Eko sela Žumberak ovog vikenda (20.6.). Susret traje tri dana i u… više »

Mazda2 Sport - još atraktivnija

objavljeno prije 16 godina

Predstavljena u jesen 2007. nova Mazda2 odmah je postala hit kod europskih kupaca. Od tada do svibnja 2008. u Europi je prodano oko 40.000, a u Hrvatskoj oko 700. Mazda2 postat će još… više »

ADAC - najsigurniji kabriolet

objavljeno prije 16 godina

Njemački auto klub ADAC proveo je test sigurnosti malih kabrioleta u slučaju prevrtanja. Peugeot 207 CC pokazao je najbolje rezultate u svom segmentu, jer ima iznimno čvrstu karoseriju za… više »

Ludi mališan nabildan na 200 KS

objavljeno prije 16 godina

Toyota Aygo Crazy je perfektan antidot za sve divlje konceptne automobile koji izgledaju fenomenalno na izložbenim salonima, ali to su aduti od papira, jer nikada ne mogu u realnosti pokazati… više »

Peugeot Challenge Cup 2008

objavljeno prije 16 godina

Peugeot Hrvatska održala je ovaj golf turnir u Golf & Country Clubu u Zagrebu. Sudjelovalo je 110 golfera amatera, a plasman na internacionalni Pro-Am turnir u Parizu ostvarili su gđa.… više »

Bentley Continental Flying Spur sa 610 KS do najveće brzine 322 km/h

objavljeno prije 16 godina

Bentley je odlučio lagano zategnuti bore jednom od najluksuznijih i najekskluzivnijih automobila na svijetu, te ga učiniti još prestižnijim i elitnijim. Za najizbirljivije i… više »

Nova Ibiza - kvalitetom do kupca

objavljeno prije 16 godina

Seat Ibizu nove četvrte generaciju Ibize vozili smo na hrvatskoj prezentaciji u okolici Zadra. Nova generacija Ibize donosi veliki napredak u kvaliteti. Dizajnirao ju je Luc Donckerwolke,… više »

Sainz testira rally Škodu Fabiju

objavljeno prije 16 godina

Legendarni Carlos Sainz, dva puta svjetski prvak u rallyju, priključio se ekipi vozača koju čine Jan Kopecký i Raimund Baumschlager u testiranju nove Škode Fabije Super 2000 na… više »

skrolaj na vrh