Metro-portal.hr

objavljeno 22.04.2010. 16:18:36
VLADINE MJERE

Vidošević: Svatko treba dati svoj doprinos

Po ozbiljnosti situacije, smatra Vidošević, ova je godina usporediva sa 1991. godinom, a mnogi toga još nisu svjesni

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dragan Matić/Cropix)

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević izjavio je nakon današnjeg sastanka s premijerkom Jadrankom Kosor kako je bitno da u provedbi Programa gospodarskog oporavka svatko da svoj doprinos te kako će i on pomoći koliko bude mogao.

"Malo smo se dotaknuli ovih mjera, potrebe da se što prije ide u implementaciju, da se što širi krug uključi u podršci Vladi, jer ovo nije samo vladin projekt, ovo je naš socijalni projekt", kazao je Vidošević u izjavi novinarima nakon sastanka održanog u Banskim dvorima.

Po ozbiljnosti situacije, smatra Vidošević, ova je godina usporediva sa 1991. godinom, a mnogi toga još nisu svjesni.

Na upit je li tražio kakva jamstva s obzirom da su najčešće primjedbe da u Programu nema rokova ni izvršitelja, Vidošević je odgovorio kako nije tražio nikakva jamstva za rokove, izvršitelje, već je bitno da svatko da svoj doprinos.

"Svi smo svjesni da treba hitno raditi, ono što je ključno je da svatko od nas u okviru onog područja u kojem djeluje da svoj maksimum, da tamo gdje može doprinijeti radi u dobroj vjeri, a ne s figom u džepu", rekao je.

Na upit hoće li on pomoći, Vidošević je kazao da će pomoći koliko bude mogao i vrlo rado.

Pozvao je i sve druge da pomognu, napominjući kako i "hrvatski kapital u okviru realnog sektora, trgovine, mora sjesti i razgovarati o našem pojedinačnom doprinosu za izlazak iz ove teške situacije". (hina/metro-portal)

22.04.2010. 16:18:36
http://metro-portal.hr/vidosevic-svatko-treba-dati-svoj-doprinos/38454/