Metro-portal.hr

objavljeno 21.08.2010. 14:38:00
MULTI-ONLY

Video recenzija pucačine Blacklight: Tango Down

VIDEO: Razvojni tim iz Zombie Studios odlučio je napraviti jeftinu, download-only, ali kvalitetnu igru koja će gotovo u potpunosti ignorirati 'singleplayer' način igranja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)

Blacklight: Tango Down novi je projekt Zombie Studiosa zamišljen kao jeftina, ali kvalitetna pucačina iz prvoga lica fokusirana na multiplayer akciju. Koliko je Zombie uspio u svojoj nakani pročitajte u sljedećim redovima i pogledajte u ekskluzivnoj video recenziji HCL portala.

Sve veća popularnost multiplayer modova iz igara poput onih iz Call of Duty i Battlefiled franšize dala je dobru ideju razvojnom timu Zombie Studios. Njihov cilj - napraviti jeftinu, download-only, ali kvalitetnu igru koja će gotovo u potpunosti ignorirati singleplayer i sve snage usmjeriti prema multiplayer igranju. Rezultat takvoga razmišljanja igra je koju danas recenziramo *Blacklight: Tango Down*.

Za cijenu jednog map packa za Modern Warfare 2 (15$) dobili smo naslov koji pokušava kopirati provjerenu formulu uspješnih FPS igara i nudi par vlastitih inovacija. Pogledajte o kakvim inovacijama se radi u video recenziji.

Detaljniju tekstualnu recenziju ove igre potražite na HCL-u Blacklight: Tango Down recenzija

21.08.2010. 14:38:00
http://metro-portal.hr/video-recenzija-pucacine-blacklight-tango-down/46539/