Metro-portal.hr

objavljeno 14.05.2010. 12:33:42
KRALJEVA DJECA

Video Jacksonovih kćeri objavljen na YouTubeu

POGLEDAJTE VIDEO - Nekad strogo zaštićena djeca Kralja popa, danas izložena javnosti snimkama s web kamera

(Youtube)

Dugo se Michael Jackson trudio držati svoju djecu izvan znatiželjnog vidokruga javnosti. Međutim nakon njegove smrti,  Paris i Blanket Jackson naglo su ubačeni u centar pažnje. Naime, privatni video djece Kralja popa je procurio na YouTube. Otvorila se rasprava o tome kakav će točno utjecaj to ostaviti na, sve do sada, u tom smislu zaštićenu djecu Michaela Jacksona.

Tijekom djetinjstva, Jackson je držao živote svoje djece u strogoj privatnosti. Paris i Blanket su rijetko bili viđani u javnosti, i rijetko ih se moglo fotografirati, kako im je pjevač pokrivao lice maskama ili plahtama. Sada je dostupno najmanje 7 video isječaka koji prikazuju Paris (12) i Blanket (8) ispred web kamera.

Za objavljivanje videa navodno su odgovorni Jacksonovi fanovi. Neki su „fanovi" ušli u obiteljski korisnički račun i objavili snimke na internetu. Vlasnik 'KingOfPopKids' YouTube kanala nije siguran kakve će to posljedice ostaviti na njih. „Ipak, kao obožavatelju drago mi je vidjeti da su sretni. To je dobar osjećaj za nas, obožavatelja, jer je nakon Michaelova odlaska ostala velika praznina. Ja samo mislim da bi neki ljudi ipak trebali biti pažljiviji s internetom", prenosi Popeater.

 

14.05.2010. 12:33:42
http://metro-portal.hr/video-jacksonovih-kceri-objavljen-na-youtubeu/40010/