Metro-portal.hr

objavljeno 30.10.2019. 18:47:00
HALLOWEEN

Viber ima iznenađenje za Noć vještica

Rakuten Viber za ovu će Noć vještica preplašiti svoje korisnike prvim 360-stupnjeva escape roomom ikad viđenim u messaging aplikaciji

Ovo morate isprobati!
Ovo morate isprobati! (Viber)

Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih messaging aplikacija, prigodno će preplašiti svoje korisnike prvim 360-stupnjeva escape roomom ikad ubačenim u messaging aplikaciju. Ove godine, za jezivu Noć vještica, korisnici će moći uživati u nevjerojatno realističnoj animiranoj atmosferi horor sobe u kojoj ih čekaju izazovi i mogućnost testiranja svojih vještina kroz otkrivanje interaktivnih scenarija za bijeg iz sobe. Avantura je zajamčena.

Svi koji žele zaigrati u sobu mogu ući preuzimanjem posebnog besplatnog sticker paketa. Put će ih zatim odvesti do strašnih izazova koje moraju riješiti kako bi pobjegli iz sobe, ponuditi im još zabavnih igara i cool kvizova koje su pripremili najbolji Viberovi lokalni partneri.

U samoj sobi, korisnik će na raspolaganju imati 5 različitih načina bijega i to pomoću predmeta skrivenih po kutevima. Oni najsretniji koji pronađu sve izlazi neće samo preživjeti online, već osvojiti i slatko iznenađenje, smrtonosno cool sticker paket posebno napravljen za Noć vještica!

Kako u doba tame i bijega iz horor sobe pravi prijatelj život znači, Viber će nuditi i opciju pozivanja prijatelja, što će korisnicima omogućiti korištenje pomoći svojih najdražih, koji će se također moći okušati u bijegu.

Ova avantura u 360 stupnjeva koristi najnovije web VR tehnologije, koje su dodatno prilagođene za Viber. Isprobani su različiti prostorni i dizajnerski pristupi kako bi se pronašlo najbolje korisničko iskustvo. Kroz takvu inovativnu upotrebu tehnologije korisnik se može u potpunosti uživiti u igru, što mu nudi fantastično iskustvo unutar same chat platforme.

Spremni za avanturu? Preuzmite svoj Halloween sticker paket!

30.10.2019. 18:47:00
http://metro-portal.hr/viber-ima-iznenadjenje-za-noc-vjestica/121627/