Metro-portal.hr

objavljeno 09.01.2020. 21:43:00
OPA :)

Veza boja i seksa

Boja nam može nam dosta reći o karakteru osobe, a između ostaloga saznate ćemo i kakva je u krevetu

Neki vole crno...
Neki vole crno... (Pexels)

Koja je vaša omiljena boja? To je definitivno jedno od pitanja koje možete dobiti na prvom spoju, a ako je potencijalni partner lukav, zapravo pokušava unaprijed doznati čemu se može nadati u - krevetu.

Naime, boja nam može dosta reći o karakteru osobe, a između ostaloga saznate ćemo i kakva je u seksu.

Pa, da ne duljimo...

Crvena - očekivano, odaje strastvenu osobu koja zna uživati u seksu, voli preuzimati inicijativu i traži slične partnere u krevetu.

Ljubičasta - otkriva osobu kojoj je seks gubljenje vremena, tako da žene razmišljaju više o frizuri nego o užitku, a muškarci to odrađuju kao dosadan posao - znači, izbjegavati pod svaku cijenu.

Narančasta - omiljena bolja osoba koje vole ostvarivati fantazije u krevetu, napravit će svašta kako bi potaknuli partnerovu maštu, a obožavaju predigru i nježnost.

Plava - boja osoba koje seks vide kao umjetnost kojoj pristupaju s elegancijom i stilom, a naročito su dobri muškarci koji obožavaju tu boju jer će napraviti apsolutno sve kako bi zadovoljili partnericu.

Ružičasta - vole je zavodnice, žene kojima je flert zrak i voda, no zapravo pokazuju više nego što imaju za ponuditi jer su seksualno nezrele. Muškarci koji vole tu boju mijenjaju partnerice kao maramice, a afere s neznankama su im gotovo pa fetiš.

Siva - omiljena je nesigurnim i neodlučnim ljubavnicima koji imaju problema s prihvaćanjem obaveza, a seks im nije ništa više od zadovoljavanja potrebe, pa se jako loše slažu s bilo kime kome ova boja nije omiljena.

Zelena - vole je vrijedni i nježni partneri, muškarci koji su puni razumijevanja i spremni ispuniti svaku želju partnerici, dok su žene toliko predane da im je svaki seks kao da ga doživljavaju prvi put.

Žuta - boja omiljena osobama koje su u krevetu submisivne i neće nikad odbiti partnerove želje koje su im puno važnije od njihovog vlastitog zadovoljstva. 

09.01.2020. 21:43:00
http://metro-portal.hr/veza-boja-i-seksa/123026/