Metro-portal.hr

objavljeno 30.11.2015. 13:56:00
NAJAVE

Veseli prosinac u klubu Sax!

Zagrebačka oaza nemira i vrhunske glazbe u samom centru Zagreba, Sax! klub, najavljuje sjajan program za mjesec prosinac u kojem će se naći za svakoga ponešto

SAX! je i u prosincu vrlo aktivan
SAX! je i u prosincu vrlo aktivan (Arhiva)

Klub SAX! najavljuje bogat program glazbenih gostovanja i niz drugih iznenađenja u prosincu, a posebno naglašavamo, sada već kultni program kluba koji je ušao u svoju drugu sezonu,#cooganje@Sax!

Glavna okosnica ovog kultnog zagrebačkog mjesta sa 16 godina dugom tradicijom live koncerata rock & jazz glazbe koje uspješno nastavlja s radom i u drugom desetljeću svojega postojanja, jest upravo glazba uživo.

Program #cooganje@Sax! postao je jedan od najpopularnijih događaja petkom u gradu, a donosi spoj vrhunske glazbe i povoljnih cijena pića te pri tom klub ugošćuje najbolje hrvatske cover bandove.

Nakon odličnih koncerata u studenom, od kojih izdvajamo sjajne koncerte Ramba Amadeusa i Natali Dizdar, mjesec prosinac obiluje bogatim programom i vrhunskim koncertima koji su glavna okosnica ovog kultnog zagrebačkog mjesta.

Pa tako za najveseliji mjesec u godini najavljujemo veliki broj glazbenih gostovanja te niz drugih iznenađenja, a posebno naglašavamo, sada već kultni program kluba koji je ušao u svoju drugu sezonu, #cooganje @Sax!

Program je to koji je postao jedan od najpopularnijih događaja petkom u gradu, a donosi spoj vrhunske glazbe i povoljnih cijena pića te pri tom klub ugošćuje najbolje hrvatske cover bandove.

U ovom mjesecu očekuje nas i koncert mlade pjevačice Kim Verson koja će prvi put nastupiti u klubu Sax!, a s nama će biti i grupa Mangroove s koncertnom promocijom svog novog albuma 'Sami'.

Cijeli program pogledajte na službenim stranicama kluba


30.11.2015. 13:56:00
http://metro-portal.hr/veseli-prosinac-u-klubu-sax/95278/