Metro-portal.hr

objavljeno 13.12.2012. 17:19:00
ZABAVA

Vesela dječja subota u KIC-u

Otkrijte tajne Lukine čarobne kutije i povedite djecu na YuGiOh! turnir

Lukina čarobna kutija
Lukina čarobna kutija (Menart)

Kakve li tajne krije Lukina čarobna kutija!? Otkrijte zajedno s vašim klincima i klincezama ove subote, 15. prosinca u KIC-u, Preradovićeva 5.

Točno u 10 sati očekuju Vas Luka i mali rakun Pierre, njegov vjerni prijatelj i pomagač, a u 10:30 započinje božićni Yu Gi Oh turnir!

Nakon bogate sezone u kojoj je lansirao predstavu „Cijeli svijet je pozornica" u suradnji s odličnom plesnom  grupom Atomic Dance Factory,

Luka Vidović vam predstavlja Lukinu čarobnu kutiju sa 100 novih trikova i 50 optičkih iluzija...

U kutiji na koju je čekao gotovo dvije godine, nalazi se zabava za cijelu obitelj i poseban DVD sa šest profesionalnih trikova.

Nikad nije kasno igrati se, igra je najljepši dio života i jedan od načina kako zadržati istinsku djetinju radost koja nas čini mladima. Luki će praviti društvo njegov mali i znatiželjni prijatelj, rakun Pierre.

Pierre je savladao sve trikove iz kutije te će vam zajedničkim snagama otkriti kako se izvode neki od njih, a u Hrvatskoj ćete moći nabaviti samo određen broj Lukinih čarobnih kutija kako ne bi saznali baš sve tajne mađioničarstva jer bi Luki i rakunu Pierreu u tom slučaju postalo jaaako dosadno.

Program počinje točno u 10 sati na drugom katu Kulturno-informativnog centra u Preradovićevoj 5. Prostorija je grijana i ugodna s pedesetak mjesta, pa slobodno dođite i prije 10 sati kako bi vaša djeca na vrijeme zauzela mjesto, a vi se opustili uz topao čaj ili kavu.

Nakon promocije Lukine čarobne kutije na programu je Yu-Gi-Oh turnir.

Yu Gi Oh! druženja se u Hrvatskoj održavaju već više od deset godina, a vole ih i veliki i mali jer spajaju uzbudljivu stratešku igru s logičkim i matematičkim vještinama smještenu u živopisni anime fantasy svijet. Sve informacije o promotivnim turnirima posjetitelji mogu pronaći na www.yugioh-planet.net. Za natjecanje se nije potrebno prijaviti unaprijed, a sve sudionike očekuju besplatna Yu-Gi-Oh! iznenađenja te nagrade za najuspješnije majstore dvoboja!

Klinci i klinceze, povedite roditelje - vidimo se na veselom programu ove subote u KIC-u!

13.12.2012. 17:19:00
http://metro-portal.hr/vesela-djecja-subota-u-kic-u/75415/