Metro-portal.hr

objavljeno 04.03.2018. 09:45:00
HMMM...

Vero - ozbiljna konkurencija Facebooku?

Glavna razlika između ove društvene mreže i konkurencije jest to što je cjelokupan feed pročišćen i prikazuje postove u kronološkom redu

Može li Vero barem malo usporiti Facebook?
Može li Vero barem malo usporiti Facebook? (Screenshot)

Vero je nova društvena mreža koju su neki entuzijasti prozvali ubojicom Facebooka, no kako znamo da smo u proteklih deset godina to čuli previše puta, a nije se dogodilo... 

Slično Facebooku, možete određivati razine prijateljstva s ljudima poput - blizak prijatelj, prijatelj ili poznanik i na osnovu toga, možete određivati tko će vidjeti što od vašeg sadržaja.

Glavna razlika između ove društvene mreže i konkurencije jest to što je cjelokupan feed pročišćen i prikazuje postove u kronološkom redu - sve ono što vam je pred očima je netko upravo objavio, a ne prije nekoliko sati ili dana, piše Metro.co.uk.

Vero je oslobođen iritantnih algoritama i tehničkih detalja koji određuju što vam se prikazuje.

Možda se nekima neće svidjeti činjenica da se "članstvo" naplaćuje, ali to znači da vas nikada neće gnjaviti reklame ili sponzoriran sadržaj.

U petak je stranica Vero morala obustaviti registraciju novih korisnika, a posljednjih dana primili su milijun novih korisnika.

Ekipa koja stoji iza ove društvene mreže priopćila je da su iznenađeni zanimanjem za svoju aplikaciju, prenosi britanski Metro, no mi i dalje sumnjamo.

No, ako vas zanima - Vero je TU.

04.03.2018. 09:45:00
http://metro-portal.hr/vero-ozbiljna-konkurencija-facebooku/110660/