Metro-portal.hr

objavljeno 14.05.2014. 14:05:16
IDETE?

Veliki rock/metal i elektronski spektakli ovog ljeta u blizini Hrvatske

Iako će se u Hrvatskoj ovog ljeta održati velik broj izvrsnih koncerata i festivala, u neposrednoj blizini naše zemlje u ponudi su također zanimljiva događanja

Skoknuti do Beča i pogledati što radi Avicii? Nije loša ideja :)
Skoknuti do Beča i pogledati što radi Avicii? Nije loša ideja :) (Arhiva)

Ako bi ovog ljeta voljeli more zamijeniti jezerom, a ujedno ste ljubitelji rock/metal scene, što kažete na See-Rock Festival na prekrasnom jezeru kraj Graza? Ako preferirate elektronsku glazbu, na istom se mjestu održava Lake Festival, a možete skoknuti i do Beča gdje koncert ima Avicii!

Iako će se u Hrvatskoj ovog ljeta održati velik broj izvrsnih koncerata i festivala, u neposrednoj blizini naše zemlje u ponudi su također zanimljiva događanja, a činjenica da je za njih organiziran prijevoz i smještaj čine ih još primamljivijima.

See-Rock Festival, koji je u samo dvije godine postao značajan festival, i ove godine na jezero Schwarzlsee pokraj Graza dovodi velika imena kao što su Scorpionsi, Twisted Sisters, Status Quo, The BossHoss, Dimmu Borgir, John Kay's Steppenwolf, In Extremo, Airbourne, Sabaton, Hellyeah, Urian Heep, All Against My Mind i još mnogi drugi.

Ove godine festival se održava 1. i 2. kolovoza, a s obzirom na veliku prošlogodišnju posjećenost od strane hrvatske publike, naš najveći distributer ulaznica Eventim u svojoj ponudi uz ulaznice nudi i prijevoz i kampiranje na jezeru.

Ako bi radije uživali u elektronskoj glazbi, nikako ne propustite Lake Festival 23. kolovoza, također na jezeru Schwarzlsee, koji slovi kao festival s najjačim DJ line up-om na svijetu. Već petu godinu za redom pruža svojim gostima jedinstven doživljaj sa senzacionalnim svjetlosnim efektima i najmoćnijom zvučnom kulisom u Europi. Na festivalu će gostovati David Guetta, Paul Van Dyk, Steve Aoki, Steve Angello i mnogi drugi.

Kraljevski Beč također priprema elektronsku poslasticu na koju dovodi jednu od najvećih zvijezda elektronske glazbe, Aviciia. Ovaj megapopularni DJ, koji ima samo 24 godine, osvojio je dvije nominacije za Grammya, dvije međunarodne Dance Music awards i još mnogo drugih nagrada, a 19. srpnja publiku će rasplesati na bečkom hipodromu.

Za Lake Festival i Aviciiev koncert Eventim uz ulaznice nudi i organizirani prijevoz, o čemu više saznajte na www.eventim.hr

14.05.2014. 14:05:16
http://metro-portal.hr/veliki-rock-metal-i-elektronski-spektakli-ovog-ljeta-u-blizini-hrvatske/84978/