Metro-portal.hr

objavljeno 12.05.2010. 16:32:17
VIDEOINTERVJU

Veliki koncert Majki 29.05. u Boogaloou

POGLEDAJTE VIDEO - Povodom 30 godina karijere Gorana Barea, Majke će snimiti live album u Boogaloou

Majke Boogaoo
Majke Boogaoo (Boogaloo)

Iako se često kroz medije provlači njegov turbulentni život, pun droge i alkohola, Bare nikada nije iznevjerio svoju publiku. Godišnje održi četrdesetak koncerata diljem bivše Jugoslavije i još uvijek, nakon toliko godina, puni dvorane i stvara pravu rokersku euforiju. U Boogaloou će započeti koncertnu turneju povodom 30 godina svoje karijere. Ujedno će snimiti i live album, te promovirati neke nove materijale.

Povodom zagrebačkom koncerta razgovarali smo s frontmenom Majki. Osim samog koncerta, Bare govori i o cjelokupnoj glazbenoj karijeri, boravku u zatvoru, kriznim trenucima u životu i planovima za budućnost.

Majke će turneju odraditi u izmijenjenoj postavi, pa samim time možemo očekivati i drugačiji zvuk i aranžmane starih hitova Majki. Bare je ujedno najavio i novi album koji će biti završen krajem lipnja, a od izdavača ovisi kada će biti predstavljen slušateljima.

Karte za zagrebački koncert u Boogaloou moguće je nabaviti u pretprodaji u CD shopu Dancing Beara (Gundulićea 7), Boogaloou (Av. Grada Vukovara 68), te u Rockmarku (Berislavićeva 17). Cijena karata je jednaka u pretprodaji i na dan koncerta, iznosi 100kn.

12.05.2010. 16:32:17
http://metro-portal.hr/veliki-koncert-majki-29-05-u-boogaloou/39865/