Metro-portal.hr

objavljeno 29.12.2009. 10:06:02
RAZNI BRENDOVI

Velika rasprodaja u City Center One

Nema čekanja do siječnja, velike zimske rasprodaje su počele!

Sniženje do sniženja! Dućani u City Center one uranili su sa zimskim rasprodajama ne želeći da im se roba gomila u skladištu. Kao što je i najavljivano, već prvog dana nakon božićnih blagdana cijene su pale i do 70 posto.

Miss..., Miss...

Među onima koji prednjače je Miss Sixty gdje su cijene su pale za 40 do 70 posto. U trgovini čija je marka uvijek zastupljena na NY fashion weeku, a odlikuje se kvalitetnim jeansom, te velikim izborom haljina, cipela i torbi može se pronaći puno toga zanimljivog. Sa sniženjima su počeli među prvima, još prije Božića. Biti in možete ako primjerice za kaput izdvojite 500 do 600 kuna ili za torbu samo 200 kuna. Od prodavača saznajemo da nude jesensku, ljetnu i ponešto od prošlogodišnje zimske kolekcije. Posebno zanimljiva je i ponuda ženskih kožnih jakni, na sniženju se mogu nabaviti po 1000 kuna.

S manjim popustima, ali i znatno nižim cijenama može se pohvaliti Miss Selfridge. Već desetljećima odijeva djevojke i žene, a osim dostupnošću odlikuje se ženstvenošću, udobnošću i dobrim smislom za detalje. Sniženja u dućanu Miss Selfridge su od 30 do 50 posto što znači da se ženskih majica može naći i za 50 kuna. Haljine su na rasprodaji za 150 kuna, a kaputi za 200 pa valja provjeriti ima li nešto što bi vam odgovaralo.

U Promodu upola jeftinije

Promod u nas nije poznata marka, no vrijedi je upoznati. Najviše odgovara ženama od 20-35 godina s osjećajem za modu i stil, ali i starije rado posežu za njezinom jednostavnom, modernom i ženstvenom odjećom. Po cijeni i izgledu može se uvrstiti među Mango i Zaru.
Na rasprodaji u Promodu je 70 posto asortimana. Sniženje je oko 50 posto što znači da majicu možete kupiti za 71,20 kuna, suknju za 141,50 kuna, vestu od pamuka i elastina za 103 kune, svileni šal za 100 kuna, a jaknu za za 359,40 kuna.

''Očekujem da ćemo imati još dva kruga rasprodaje do kraja siječnja. Kako smo franšiza francuskog brenda o tome ne možemo samostalno odlučivati, ali pretpostavljam da će sredinom siječnja roba koju ne uspijemo prodati biti snižena za 70 posto. Trenutno nema gužvi, ali mnogi još niti ne znaju da je započela velika zimska rasprodaja u dućanima City Center one'', saznali smo od Kate Barišić, poslovođe u Promodu.

Uštede u Pepe Jeansu

Među onima za koje su sniženja počela još prije Božića je i Pepe Jeans. Sniženo je sve osim traperica i to za 30 posto. To ne znači i konačni pad cijena, predviđa se da biste u siječnju preostalu robu mogli nabaviti za 50 posto manje novca. S obzirom da je u redovnoj prodaji ženska majica od 300 do 400 kuna, kožni remen od 300 do 350 kuna, a pamučni šal ili marama oko 250 kuna, i manji postoci ovdje znače velike uštede. Ipak, Pepe Jeans odjeću vole mladi i veliki je hit među njima. Kvaliteta jamči izdržljivost barem nekoliko sezona. Ne čudi, jer riječ je o brendu koji je sedamdesetih nastao na londonskim ulicama i jedan je od bitnih promicatelja urbanog stila.

U C&A početkom veljače

U Lacosteu na sniženju od 20 posto je tekstil, a 30 posto jeftinije su tenisice. Hoće li u siječnju još cijene pasti trgovci nisu znali.

Odnedavno u Hrvatskoj imamo i C&A. Kažu, stalno imaju sniženja pa se trenutno sve osim novih kolekcija može nabaviti za 20 do 50 posto manje novca. Ipak, pravo iznenađenje tek slijedi - od 1. veljače cijene će biti 70 posto niže!

Naravno, ovo su tek neke od mnoštva prodavaonica u City Center One. Za pravi dojam o rasprodajama najbolje osobno krenuti u avanturu obilaska.

Izvor: She.hr

Piše: Jasminka Kovačević
29.12.2009. 10:06:02
http://metro-portal.hr/velika-rasprodaja-u-city-center-one/29550/