Metro-portal.hr

objavljeno 20.03.2018. 17:16:00
NAJAVE

Velika Linkin Park fešta povodom 15 godina „Meteore“ u subotu u Boogaloou

PIKNIK PARK je mađarski Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan niz godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi

Uvijek sjajna atmosfera
Uvijek sjajna atmosfera (Hangtime Agency)

U velikoj dvorani Boogalooa će se u subotu, 24. ožujka održati koncert „15 godina Meteore" u izvedbi Linkin Park tribute benda Piknik Park koji je na prošlom nastupu nakrcao ovaj prostor priredivši koncert za pamćenje.

Uz hitove s „Meteore" kao što su „Somewhere I Belong", „Numb", „Breaking the Habit" i „Faint", bend će izvesti i sve druge bezvremenske hitove ovih velikana koji su obilježili život cijele jedne generacije.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kuna i mogu se kupiti, u Dirty Old Shopu, Boogaloou ili preko sustava Entrio.hr! Na dan će, ako ih ostane, koštati 45 kuna.

PIKNIK PARK je mađarski Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan niz godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi, što i sami vole istaknuti u svojim promotivnim materijalima. Svirali su gotovo po cijeloj Europi po raznim festivalima i klubovima, a ovo će im biti treći dolazak u Zagreb gdje su stekli već zavidan broj štovatelja. Facebook:https://www.facebook.com/piknikpark/

Nakon garantirano odličnog koncerta održat će se i prigodan after uz nadaleko poznati Triforce Crew!

Pušta se alt rock i nu metal 90-ih i 2000-ih (SOAD, KoRn, Limp Bizkit, Rage Against The Machine, Foo Fighters...)!

Ukratko, Ljubitelji Linkin Parka i svi koji su odrasli uz MTV i Vivu 2 ne smiju propustiti ovaj događaj.

20.03.2018. 17:16:00
http://metro-portal.hr/velika-linkin-park-festa-povodom-15-godina-meteore-u-subotu-u-boogaloou/110999/