Metro-portal.hr

objavljeno 06.05.2013. 14:17:14
ČIRIBU ČIRIBA

Vatrogasac novi gost Luke Vidovića

Nakon stomatologa, veterinara, kontrolora leta, Čiribu Čiriba ide još dalje s veselim zanimanjima, sada je na redu vatrogasac

Novi je gost vatrogasac
Novi je gost vatrogasac (Menart)

Nedavno su Menart Kids i Luka Vidović još jednom pokazali da je zabavno-edukativni, program Čiribu Čiriba i vesela zanimanja, od strane roditelja, prepoznat kao kvalitetno uloženo vrijeme za njihove mališane, napunivši dvoranu KIC-a.

Sljedeće druženje održat će se 18. svibnja na istoj lokaciji, no ovaj put uz gosta vatrogasca.

Kontrolor leta, Luka i Pierre svoje su iluzionističko i kontrolorsko znanje prenijeli na sve prisutne, izmamivši osmijeh na lice svim generacijama.

Koliko je aviona na nebu? Kako se nikada ne sudare? Da li je sigurnije letjeti ili voziti se autom? Mogu li i ja biti kontrolor leta?

Samo su neka od pitanja koja su znatiželjni mališani postavljali simpatičnom kontroloru.

Njegovo je zanimanje jedno od najstresnijih zanimanja na svijetu, a svoje je dugogodišnje znanje i iskustvo podjelio je u subotu 20. travnja u KIC-u, pritom ostavivši bez riječi čak i one „najbrbljavije".

Kroz projekciju i slike te intrigantne priče, sve nas je vinuo visoko u nebo i pružio nam nezaboravan proljetni let.

Nakon stomatologa, veterinara, kontrolora leta, Čiribu Čiriba ide još dalje s veselim zanimanjima. 18.svibnja na istome mjestu u isto vrijeme čekat će vas hrabri vatrogasac.

Unazad nekoliko godina,  vrući ljetni dani koji nam dolaze počeli su biti prava opasnost za našu prirodu i životinje, ali i za nas same.  Kolika je opasnost od vatre? Kako se zaštiti? Koga zvati za pomoć? Zašto dolazi do požara uopće?  Odgovore na ova, ali i sva druga pitanja koja vas zanimaju saznat će te ukoliko dođete u Kic u 11.00.

Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu će svojim prisustvom razveselit i Hypo limač koji će  im svojim poklonima uljepšati druženje.

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice kupite ili rezervirate na vrijeme.

Ulaznice se mogu rezervirati putem rezervacije@menart.hr ili kupiti od 3 . svibnja  u KIC-u, Preradovićeva 5/1, po cijeni od 15 kn do 10. svibnja,  a nakon toga po cijeni od 20 kn, neovisno o rezervacijama.

U slobodnoj prodaji je samo 50 ulaznica, a maksimalno 20 ulaznica bit će dostupno putem rezervacija te se moraju preuzeti najkasnije do 15. svibnja  u prostorijama KIC-a.

Sve novosti možete pratiti na facebook stranici Menart Kids ili na www.menart.hr

06.05.2013. 14:17:14
http://metro-portal.hr/vatrogasac-novi-gost-luke-vidovica/77964/