Metro-portal.hr

objavljeno 22.05.2013. 09:39:00
KLINCI

Vatrogasac na Čiribu Čiriba zaintrigirao publiku

8. svibnja u KIC-u održan je još jedan Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem, ali i posebnim gostom vatrogascem

Vatrogasac je opčinio klince
Vatrogasac je opčinio klince (Menart Kids)

Potpuno opremljen odijelom, bocom kisika, kacigom i ostalim rekvizitima, koje svaki pravi vatrogasac nosi sa sobom, izašao je na pozornicu s osmijehom na licu nestrpljivo čekajući svakojaka pitanja zainteresiranih mališana.

Već puna četiri mjeseca Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem, puni dvoranu Kica i privlači veliki broj znatiželjnih mališana i njihovih roditelja. Svaki puta novo zanimanja, novi trikovi, nova pitanja. Nakon odličnih nastupa stomatologa, veterinara, kontrolora leta, došlo je vrijeme upoznati najmlađe i s jednim od najopasnijih zanimanja na svijetu -vatrogascem.

Kako nastaje požar? Zašto služi kaciga? Što je boca s kisikom? Samo su neka od mnogobrojnih pitanja koja su interesirala najmlađe. Uporno dižući ručice, međusobno nadglašavajući se, svaki od njih želio je dobiti svoju priliku za reći što zna, ali i saznati ono što još uvijek ne zna. Svaki od njih dobio je odgovor na svoje pitanje, a imali su priliku i sami probati opremu koju im je pažljivi vatrogasac strpljivo pokazivao, stavljajući im na glavu kacigu koja ih je sve oduševila.

Nakon edukativnog dijela, uslijedio je smijeh i iluzija u Lukinom stilu. Trikovi, interakcija s publikom te bojanke, dječji CD-i te ostali raznovrsni Hypo poklončići dodatno su izmamili osmijehe na njihova lica.

Idući Čiribu Čiriba održat će se 8.lipnja.

Točnu lokaciju i posebnog gosta, saznat ćemo uskoro. S obzirom da su organizatori, tako tajanstveni, sigurni smo da spremaju nešto posebno.

Sve novosti možete pratiti na facebook stranici Menart Kids ili na www.menart.hr

22.05.2013. 09:39:00
http://metro-portal.hr/vatrogasac-na-ciribu-ciriba-zaintrigirao-publiku/78259/