Metro-portal.hr

objavljeno 02.07.2022. 20:14:15
IDA WAVE

Uzmite užitak u svoje ruke

IDA™ Wave je dvostruki stimulacijski masažer dizajniran za one koji se znatiželjno upuštaju u potragu za svojim seksualnim buđenjem

IDA Wave
IDA Wave (Arhiva)

Pripremite se za sljedeću generaciju seks igračaka - igračke upravljane aplikacijom. Umjesto da slijedi ostale, LELO je otišao i korak dalje maksimalno iskorištavajući svoj najnoviji dodatak - LELO IDATM Wave.

LELO IDATM Wave prvenstveno je igračka za žene koje uzimaju užitak u svoje ruke i uživaju u snažnoj seksualnoj stimulaciji s ciljem postizanja orgazma. Ovo je uređaj za znatiželjne žene koje vole istraživati ​​svoje tijelo, a s njim će otkriti stimulaciju G-točke i orgazam nakon kojeg će biti u sedmom nebu. Ovo je uređaj za žene uzbuđene zbog orgazma kakav nikada prije nisu doživjele, koje same isprobavaju nove stvari, znajući da će to poboljšati njihovo iskustvo s partnerom.

Različit od drugih sličnih proizvoda

Dizajn IDATM Wave pruža stimulaciju klitorisa bez upotrebe ruku uz WaveMotion 2.0 tehnologiju za stimulaciju G-točke i orgazam kojeg ćete htjeti zadržati samo za sebe.

Idealna kombinacija jedinstvene LELO WavemotionTM tehnologije za unutarnju stimulaciju istovremeno pruža nježne i precizne vibracije za klitoris. Razvijena za LELO igračke, ova tehnologija pruža ugodne vibracije koje se kreću poput suptilnih valova. IDATM Wave inspirirana je milovanjem prstiju ljubavnika gdje se oblikovani vrh vibratora uvlači kao nijedan drugi vibrator, s lakoćom dosežući vašu G-točku. Dok se penetrativni dio pomiče gore-dolje, moćni stimulator klitorisa stvara mješoviti orgazam koji vas ispunjava užitkom, što IDATM Wave čini najboljim izborom i za početnike i za one malo iskusnije.

Fleksibilan dizajn napravljen kako bi savršeno pristajao, i omogućuje vam da se prepustite vibrirajućem tijelu s WaveMotionTM tehnologijom za tako prirodno iskustvo da će užitak postati sastavni dio vašeg seksualnog zdravlja.

IDATM Wave, naš najnoviji dvostruki vibrator povezan s aplikacijom, simbolizira užitak koji nikad ne razočara, savršen za seksualno buđenje pod vašim uvjetima. Neka IDATM Wave pokrene svaki izvor vašeg užitka s dva snažna motora koji neumorno rade kako bi stimulirali klitoris i G-točku. Krenite polako, povežite uređaj s aplikacijom da istražite više načina vibracija i prepustite se nadograđenom dizajnu koji odgovara svim oblicima i veličinama za savršeno pristajanje. Također, možete se igrati sa svojim partnerom i uživati ​​u prvoklasnoj stimulaciji bez upotrebe ruku.

Ukratko o IDATM Wave:

  • Poveziva s aplikacijom. Povežite i upravljajte svojim uređajem putem Bluetootha za produženi užitak.

  • WaveMotionTM tehnologija. Rotirajući pokreti masaže poput prsta izvor su dubokog užitka G-točke.

  • Dvostruka unutarnja i vanjska stimulacija.

  • U potpunosti redizajnirana kako bi najbolje pristajala ženskoj anatomiji.

  • Vodootporna i izrađena od izuzetno mekanog silikona.

  • Dolazi u crnoj i koraljno crvenoj boji.

02.07.2022. 20:14:15
http://metro-portal.hr/uzmite-uzitak-u-svoje-ruke/138383/