Metro-portal.hr

objavljeno 31.10.2017. 15:29:00
PUTUJTE!

Uživaj u gastronomskim delicijama i osvoji put u Pariz

PIK trajne donose nagradne sjajne. Sudjeluj u nagradnoj igri PIK Vrbovca i osvoji put u Pariz za dvije osobe, LED televizor ili PIK-ov poklon paket

Put u Pariz glavna je nagrada!
Put u Pariz glavna je nagrada! (PIK)

Put u Pariz uvijek je dobra ideja, a još je bolje kada je taj put nagrada za uživanje u ukusnim i omiljenim PIK trajnim salamama. Od 1. studenog do 15. prosinca 2017. godine kupi najmanje 300 grama bilo koje PIK trajne salame, ili kombinaciju više PIK trajnih salama, na policama Konzuma ili odjelu delikatese i uključi se u nagradnu igru PIK trajne donose nagradne sjajne. Važno je da je 300 grama kupljeno u jednoj kupovini u Konzumu i da je vidljivo na jednom računu.

Glavna nagrada put u Pariz

Put u Pariz glavna je nagrada za jednog sretnika koji će u pratnji moći povesti još jednu osobu bilo partnera, prijatelja ili roditelja. U jesenskim danima uživaj u finim PIK trajnim salamama - Čajnoj, Zimskoj, Panoni, Kulenu i mnogim drugim, a u novoj godini u dobrom društvu otputuj u Pariz. Francuska je poznata kao kolijevka vrhunskih kuhara i gastronomskih delicija, a ljubitelji PIK-a sigurno će pronaći delicije za svoja istančana nepca. Pariz nudi niz mogućnosti, od opuštajućih šetnji uz rijeku Seinu, kulturnog doživljaja posjeta muzeju Louvreu ili katedrali Notre Dame do nezaobilaznog posjeta Eiffelovu tornju. Biraj PIK i uživaj u gradu vrhunske gastronomije, mode i romantike.

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade bit će u ponedjeljak 18. prosinca, a u međuvremenu će se svaku srijedu za vrijeme trajanja nagradne igre izvlačiti dobitnici i dijeliti 1 LED televizor i 5 poklon paketa. PIK će ukupno podijeliti 6 LED televizora i 30 poklon paketa.

Kako se uključiti?

Sudjelovati u nagradnoj igri vrlo je lako, potrebno je samo poslati SMS ili se ispuniti obrazac na internetskoj stranici PIK-a.

Pošalji SMS

U SMS poruci na broj 60221 pošalji sljedeći sadržaj: PIK, broj računa, svoje ime i prezime, adresu (ulicu, mjesto i poštanski broj). Cijena SMS poruke je 2,40 kn, a PDV je uključen.

Prijava putem internetske stranice

 

Na internetskoj stranici PIK Vrbovca (www.pik-vrbovec.hr/nagradna-konzum) upiši broj računa, svoje ime i prezime, mjesto, poštanski broj i kontakt broj mobitela ili telefona.

 

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. Ukupna vrijednost nagrada je 25.000,00 kuna, a Mesna industrija PIK Vrbovec obvezuje se uplatiti 5% ukupne vrijednosti nagradnog fonda u korist Crvenog križa Republike Hrvatske.

31.10.2017. 15:29:00
http://metro-portal.hr/uzivaj-u-gastronomskim-delicijama-i-osvoji-put-u-pariz/108294/