Metro-portal.hr

objavljeno 20.10.2010. 09:35:00
SVAKI DAN KONCERT JEDAN

Uzbudljiv live tjedan u Hard Placeu počinje već danas

Tjedan live nastupa otvorit će mladi bend D'Gump, a do kraja tjedna zabavljat će vas iskusni i prekaljeni domaći glazbenici

D Gump
D Gump (Ivan Klarić/Hard Place)

20.10.2010. - srijeda
Fender Demo Night - D'Gump

Ove srijede u Hard Placeu nastupa mladi i prekspektivni bend D'gump iz Zaprešića. Nedavno su osvojili nagradu za najperspektivniji band, a i sjajne kritike na hrvatskoj audiciji za Rat Bandova gdje su prošli u drugi krug. Njihov materijal za album koji upravo snimaju imat ćete prilike čuti u Hard Placeu, a njihov ambijentalno progresivni rock/soul zvuk je fenomenalno upotpunjen flautom koju svira njihova pjevačica.

Nema baš previše dobrih, mladih i perspektivnih bandova, a D'Gump je svakako jedan od njih, pa vam preporučamo da zavirite na njihove stranice i da ih dođete poslušati uživo ove srijede.

www.myspace.com/dgumpbend
www.facebook.com/home.php?#!/pages/DGump/
www.facebook.com/home.php?#!/dgumpbend

21.10.2010. - četvrtak
Autorcok - Mačke - 20 godina banda!

Ovog četvrtka slavi se 20 godina rada grupe Mačke. Predvođeni „nezaustavljivim" Mićom i njegovim prekrasnim vokalom Mačke su jedini preostali "živući" band iz ere Blue Moona i Kulušića. Na velikoj proslavi svirat će gotovo svi stari i novi članovi banda i provesti nas kroz bogatu karijeru ovog sjajnog rock'n'roll banda. Upad free!!! Zabava zagarantirana.

p.s. to što su Gazde obradile njihovu „Crvenu Kristinu" neka Vam ne smeta.

22.10.2010. - petak
Friday Fever - Jablani- Tribute to Azra

image007.jpg
Azra/Jablani

Kako ove godine nije održan tradicionalni koncert „Pozdrav Azri" (ne bojte se, biti će u siječnju) ekipa Hard Placea će tako malo „prekratiti muke" svim ljubiteljima ostavštine Johnnyja Štulića jer će nas ovog petka zabavljati „Jablani".

Mladi zagrebački band koji izvrsno praši Azru u izvornom obliku (gitara, bas, bubanj) i ne libe se odsvirati pjesme iz svih faza Azre. Upad free, početak od 20h, a zabava neviđena i nije isključeno da im se pridruži Domagoj Corto.

23.10.2010. - subota
Rock subota - Yellow Submarine

Ne piše bez razloga na plakatu benda Yellow submarine - the best rock'n'roll party in town. Ova ekipa prokušanih glazbenika svira već dugi niz godina i gdje god da se pojave naprave sjajnu atmosferu. Ništa manje ne očekujemo ni u klubu Hard Place gdje sviraju po prvi puta. Dudo, Igor i Kruno će zasigurno zasvirati ponešto za svačiji ukus - od Elvisa do Deep Purple!

24.10.2010. - nedjelja
Dinner Blues Session - Colors of Blue

Blues band Colors of Blue osnovan je u jesen 2008. godine, a osnivač ovog vrhunskog banda je Tomislav Meštrović - Tompa, blues gitarist koji je na hrvatskoj glazbenoj sceni aktivan još od 1985. godine.

image015.jpg
Dinner Blues Session

Blues mu postaje prva ljubav još od kad je, kao srednjoškolac, na televiziji vidio nastup Alberta Kinga.

Blues glazba tako ostaje na vrhu ljestvice životnih glazbenih afiniteta, a kao plod te fatalne ljubavi nastaje i Colors of Blue, bend koji svira različitu glazbu (blues, rock, funk, soul), ali sve nekako "miriše" na blues. U bandu sviraju: Tomislav Meštrović - Tompa, gitara i vokal; Ante Štampalija, gitara i vokal; Igor Petrović, bas gitara i Davor Trošelj - Pauk, bubnjevi. 

20.10.2010. 09:35:00
http://metro-portal.hr/uzbudljiv-live-tjedan-u-hard-place-u-pocinje-vec-danas/50002/